The Correspondents с концерт в Борисовата Градина

64636
The Correspondents с концерт в Борисовата Градина

Лондонското Електро Суинг / Хип Хоп / Дръм енд Бейс дуо The Correspondents се завръща в София на 25 юли по покана на The Smugglers Collective. Концертът, както подобава на едно лятно събитие, ще се състои в сърцето на Борисовата Градина, а именно в Маймунарника!

The Correspondents, в лицето на Mr. Bruce&Chucks, ще се разпишат за трети път пред българската публика, с приятелската подкрепа на ирландско уиски Bushmills. Феновете на групата още помнят предишния концерт на групата през февруари 2012, а предстоящото събитие се очертава като най-силната изява на лондончаните досега.

AYO пристигна в София за концерта си довечера

Талантливата изпълнителка от нигерийски произход - AYO, кацна преди броени минути на летище София, придружена от своя екип. Първоначал...

В началото на годината The Correspondents издадоха “Puppet Loosely Strung”, първия си дългосвирещ албум и са готови да го представят пред българската публика. На концерта в Маймунарника феновете ще видят на живо новите хитове “Fear&Delight” и “Well Measured Vice”, както и класиките на групата като “Washington Square”, “What’s Happened To Soho”, “I Wanna Be Like You” и много други.

Преди тях, на сцената ще се качат The Smugglers Collective за един сет, противопоставящ Суинг музиката от 20те години до днес и Електро Суинг вълната, заляла цял сват през последните няколко години.

Билети за шоуто на The Correspondents в Маймунарника могат да бъдат закупени на предварителна продажба на цена от 10 лв в мрежата на Ticket Logic (Office 1 Superstore, Книжарници Booktrading, касите на FastPay, магазин На Тъмно), както и онлайн директно от официалния сайт на The Smugglers Collective – www.smugglers.bg . Възможна е и поръчката на билети по телефона с доставка с куриер на номер 0887 333 112.

На входа на клуба, както и в деня на събитието, цената на билетите ще е 15 лв.

На 25 юли вратите на Маймунарника ще отворят за посетители в 19 часа, а музикалната част на вечерта ще започне точно в 20ч.

Въвежда се организация на движението във връзка с концерта на Bon Jovi

В столицата се въвежда организация на движението във връзка с концерта на Bon Jovi, съобщиха от пресцентъра на Столична община. Забраня...

The Correspondents са едни от основните виновници за Електро Суинг експлозията по цял свят. Лондонското дуо жонглира иновативно със семпли от суинг и джаз класики, смесвайки ги с елементи от съвременната електронна музика, дръм енд бейс и хип хоп. Оригиналната смесица от възродени винтидж мелодии и модерен електронен звук, смелите сценични костюми, превръщат Mr. Bruce и Mr. Chuckles в обичани чудаци на сцената на авторитетни фестивали като Glastonbury и Bestival. През годините двамата са свирили на една сцена с имена като Lilly Allen, VV Brown, Bat For Lashes, Bassment Jaxx, Rob Da Bank, Dub Pistols и много други. THE CORRESPONDENTS вече доказаха неоспоримата си сценична енергия пред българската публика и са готови за нова среща с нея.

The Correspondents:

The Correspondents започват музикалното си пътешествие през 2007, когато Mr Bruce и Mr Chuckles приключват образованието си и се връщат в родния им Лондон. Докато е учил в университета в Лийдс, Mr Chuckles няколко години експериментира с различни звуци и стилове като хип-хоп, джаз и денс музика. През това време Mr Bruce упражнява вокалните си умения с различни Drum 'n' Bass, Breaks&Funk проекти в Единбург. Необичайният тандем дебютира на различни партита в Лондон, докато стигат до решението, че трябва да запаметят супер енергичните си лайв пърформанси в звукозаписното студио. От този момент нищо не е същото, записани са много песни, безброй клубове са препълвани до краен предел и хиляди фенове са оставяни без дъх от танци.

Дали свирят пред многохилядна публика на открито или пред няколко стотин души в малък клуб, резултатът винаги е един и същ: щастлива публика, препълен дансинг и страхотна енергия.

Как може да спечелите 5 покани за събитието може да разберете от тази статия.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Музика