Sheky взриви YouTube с кавър на Europe (ВИДЕО)

27187
Sheky взриви YouTube с кавър на Europe (ВИДЕО)

Популярният български рок изпълнител Шеки постигна нещо, за което много негови колеги мечтаят. Негово видео в YouTube направи фурор в интернет пространството, а меломани от целия свят споделят клипа в социалните мрежи, възхитени от гласа на българина.

Във видеото Шеки изпълнява част от емблематичната песен “Carrie” на групата Europe, но това е напълно достатъчно, за да покаже какви зверски гласови способности притежава. Потребителите, които за първи път чуват как пее вокалистът на Sheky, са изумени от мощния му глас и споделят кавър версията му на “Carrie”, за да може тя да достигне до максимално много хора.

Шведската сензация Робърт Уау: Обожавам да пея на български език!

Той е швед от сръбски произход, но живее в България повече от 10 години. По професия е оператор и режисьор, но по страст е музикант и а...

Ивайло Ранов, както е името на Шеки, е известен в родните меломански среди като един от най-колоритните рокаджии у нас. Заедно с групата си подгрява концерта на W.A.S.P. през ноември 2009 г. в София и е част от лайнъпа на Sofia Rocks 2011.

Чуйте страхотния кавър на “Carrie” на група Europe, който Шеки прави, и се насладете на изключителното му изпълнение сега:

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com