Роби Уилямс е първият хедлайнер на тазгодишния Spirit of Burgas

15156
Снимки:

Роби Уилямс ще бъде един от хедлайнерите на тазгодишното издание на фестивала Spirit of Burgas. Информацията беше потвърдена в ефира на bTV.

За шестгодишната си история фестивалът привлече впечатляващи изпълнители катоFaith No More, The Prodigy, Korn, Skunk Anansie, Moby, Wu-TangClanи много други, превръщайки в реалност не една мечта, а хиляди.

Spirit of Burgas се завръща с 2 дни и 3 сцени

SPIRIT of Burgas се завръща с ново издание на7 и 8 август тази година. Това стана ясно след като кметът на Бургас Димитър Николов обяви...

Във фейсбук страницата на фестивала можете да следите кой ще гостува и ще ни радва тази година.

Билетите тръгват в продажба от сряда, 18 март, точно в 10:00 часа. Ще се продават в мрежата на Eventim.bg в цялата страна включително в OMV, EasyPay, Пикадили, Техномаркет, Технополис, НА ТЪМНО, билетен център НДК. Всички каси за продажба може да видите на Spiritofburgas.com

Иначе Робърт Питър "Роби" Уилямс е роден на 13 февруари 1974 г. Той е английски певец и текстописец. Името му придобива известност покрай поп групата Take That в началото на '90-те години на XX век. Уилямс може да се похвали със сериозни успехи и като солопевец.

Новото турне на британеца „Let Me Entertain You” стартира след по-малко от 2 седмици и ще включва само 25 спирки в целия свят, една от които ще бъде и SPIRIT of Burgas на 7 август. Шоуто се очаква да бъде незабравимо пътешествие през дискографията на лошото момче на британската сцена, чийто репертоар включва само хитове: “Angels”, “Feel”, “She is the One”, “Freedom”, “Eternity”, “Me and My Monkey”, “Rude box”, “Let Me Entertain You”, “Rock DJ” и много други.

Фестивалът Spirit of Burgas се завръща през 2015 г.

Общинските съветници на Бургас решиха да има фестивал „Spirit of Burgas” през 2015 година. Общината обаче няма да финансир...

Освен незабравимото изживяване, наречено SPIRIT of Burgas, първите 5000 закупили билет ще получат и допълнителен подарък - участие в томбола за ексклузивна среща с всички групи в бекстейджа на фестивала и кратка обиколка на фестивалното градче на артистите.

Пред bTV кметът на Бургас Димитър Николов обяви, че преговорите със звездата са водени 4 месеца. Специално за гостуването на Уилямс на брега на Бургас ще бъде построена най-голямата досега сцена.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com