Поп иконата Деспина Ванди отваря ресторант у нас

4976
Поп иконата Деспина Ванди отваря ресторант у нас

Най-успешната гръцка певица за всички времена Деспина Ванди, която на 21 февруари ще изнесе първия си концерт у нас в зала 1 на НДК, призна, че иска да отвори заведение в София.

Първият ресторант на изпълнителката на „Thelo na se do“ и съпруга й футболната легенда Демис Николаидис се очаква да отвори врати през февруари в Атина, като веднага след това звездното семейство планира да открие подобно заведение в Солун и София. Предполага се, че Ванди ще се възползва от визитата си у нас, за да огледа и няколко помещения, подходящи за целта.

Певицата се слави като изключителен кулинар, а за любовта й към гръцката кухня доказателство са хилядите снимки на домашно приготвени ястия и сладкарски изкушения, публикувани в личния профил на звездата в Instagram. Затова и концепцията на ресторантите на Ванди-Николаидис е именно с акцент върху типичните за южната ни съседка традиционни специалитети.

Как да изглеждаш перфектно на 46 години - виж тайната на Деспина Ванди

Най-голямата гръцка звезда Деспина Ванди, която ще гостува у нас на 21 февруари за грандиозен първи концерт, разкри тайната на впечатля...

Менюто на заведението ще включва както лични рецепти на поп звездата, някои от тях наследство от нейната баба, така и специално разработени ексклузивни рецепти на едни от най-добрите гръцки готвачи, като шеф Алесандро Папандреу, който е и много близък приятел на певицата.

За всички фенове на Деспина Ванди у нас, напомняме, че дългоочакваният BEST OF концерт на звездата, на който певицата ще изпълни всички свои хитове от началото на кариерата си до днес, ще е на 21 февруари в зала 1 на НДК. Начало 20:00 часа. Билети търсете в мрежата на Eventim. Цена на билетите: от 40 до 90 лева.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com