“Обичам 90-те” с два приза на Eventex Awards

46889
“Обичам 90-те” с два приза на Eventex Awards

Партито „Обичам 90-те” беше отличено с два приза на годишните награди за събития Eventex Awards снощи в Рейнбоу Плаза.

В категорията Музикално събитие на годината поредицата деветдесетарски партита, организирани от Коко Ейджънси и Радио ENERGY, се състезаваше със Зелената песен на България, Нашата любов – 35 години СИГНАЛ, Коледен концерт на Енио Мориконе и Horizon Festival 2013. Журито определи тройката финалисти да бъдат:

Masterboy се присъединяват към звездите от третото издание на „Обичам 90те”

Евроденс звездите от Masterboy се присъединяват към плеядата от музиканти от 90те, които ще радват родната публиката в третото издание ...

1. Коледен концерт на Енио Мориконе

2. I Love The 90′s / Обичам 90-те

E-Type се присъединява към "Обичам 90-те"

В края на миналата година организаторите на Обичам 90-те, Коко Eйджънси и Радио ENERGY, обявиха хедлайнерите за третото издание на кон...

3. Нашата любов – 35 години СИГНАЛ

В най-оспорваната категорията – Събитие на публиката се състезаваха абсолютно всички, над 70 номинирани събития за Eventex Awards 2013. Най-важният глас – този на публиката отреди първо място за „Обичам 90-те”. Eкипът на Коко Ейджънси и Радио ENERGY благодари за подкрепата на всички гласували.

Поредното разбиващо парти в стил 90те предстои да покори столицата ни на 7 юни тази година в зала Фестивална. Феновете на изминалото десетилетие ще се забавляват с невероятните хитове на E-Type, East 17, C-Block и Masterboy.

Билети за концерта могат да се закупят на място от касите на Евентим, онлайн на сайта на Eventim.bg, както и от касите на партньорите от дилърската мрежа. Организаторите пускат билети с промоционални цени от 35 лв. Следващите 1000 билета ще се продават на 40 лв. Редовните билети ще са на цена от 50 лв.

Young Bulgarian Voices и Дани от дует "Мания" покоряват фестивали в САЩ

Хорът на българските деца в Ню Йорк покорява с огромен успех музикалните фестивали отвъд Океана под диригентството на известната от дуе...

Повече информация за концерта, изпълнителите и билетите за третото издание феновете могат да следят на страницата във фейсбук "Обичам 90-те/I Love the 90's"

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com