Никос Вертис ще направи фурор с бузуки в Арена Армеец

12754
Никос Вертис ще направи фурор с бузуки в Арена Армеец

Най-желаният гръцки певец Никос Вертис за първи път ще пее на живо в зала Арена Армеец. Дългоочакваният концерт от автентични гръцки ритми ще бъде на 16 юни. Красивият грък ще направи фурор с голям оркестър с бозуки и грандиозно светлинно шоу.

Никос Вертис има няколко платинени дискове – повечето двойно и тройно платинени. Песни като „Ако си една звезда“, „Искам да ме почувстваш“, „Нали не мислиш“ се пеят не само от феновете му на Балканите, но и в цяла Европа.

Никос е роден от смесен брак в Холандия. Когато е 6 –годишен, семейството му се мести в Солун. Скоро той започва да взема уроци по бузуки, а от 15-годишен се занимава и с пеене. Оттогава прекарва живота си в композиране, свирене и пеене – първо в големи клубове, а после и на професионалната сцена. Сега Вертис въодушевява публиката, обичаща гръцката музика от Мелбърн, Сидни и Ню Йорк до Тел Авив и Лондон. Наричат го най-престижния ерген на Гърция, по летищата в различни части на света го посрещат с истерия и феновете му изпадат в екстаз, когато получат от него автограф като подарък.

Първия си договор Никос подписва през 2003 г. с „Universal Music”, когато издава дебютния си албум, озаглавен „Poli Apotoma Vradiazei” (“Бързо настъпва нощта”). Песните „Asteri Mou”, “An Feigeis”, “San Trelos Se Agapao”, както и едноименната песен, стават бързо радио-хитове. Същата година, на третите годишни награди „Arion Awards”, той печели отличието за най-добър нов изпълнител.

Гигантско шоу от старата школа на Ковърдейл&ко.

Sofia, Are You Ready To Rock? Този въпрос ни зададе снощи (24 ноември 2015 г.) Дейвид Ковърдейл преди началото на второто си парче (Bad...

Следващите три албума на Никос Вертис са поредица от хитове, които обичащите гръцките ритми непрестанно си тананикат. Всеки нов албум бележи нов връх за него. Не е известно точно след кой всички започват да го наричат най-великия изпълнител на лаика – стилът микс от традиционна гръцка музика с поп и денс звучене.

За да почувстваш музиката на Вертис не трябва непременно да я познаваш. Той прави концертите си с много жар и ентусиазъм, за да предложи на публиката най-доброто забавление, така лесно запалва страстите и зрителите се превръщат в участници в шоуто. Именно затова феновете на музиката на Никос са безбройни и тяхната вярност и любов го утвърждават като най-големият лаико певец в Гърция.

Билетите за концерта са вече в продажба на касата на НДК, бензиностанции OMV, Пикадили, Техномаркет, Технополис и нa www.eventim.bg. Организаторите пускат и ограничен брой VIP места за концерта.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com