Колибри разпространява „Великани и джуджета” на Насекомикс

5451
Колибри разпространява „Великани и джуджета” на Насекомикс

"Колибри" стартира разпространение на актуалния албум на Насекомикс – „Великани и джуджета”. Целта на издателството е да помогне на българската музика да влезе в книжарниците и книжните борси и така да допринесе за нейното популяризиране.

Албумът ще бъде в наличност в големите разпространителски вериги Сиела, Хермес, Буктрейдинг, Хеликон, Ориндж и, разбира се, в книжарниците на „Колибри” в София – във Френския културен институт на пл. „Славейков” 3 и на ул. „Иван Вазов” 36.

Откъс от "Тесният път към далечния север" от Ричард Фланаган

 -   Защо в началото винаги има светлина? Първите спомени на Дориго Еванс бяха от озарена от слънцето църква, в която стои ...

На 11 февруари от 19:00 часа Насекомикс ще представят „Великани и джуджета” в Младежкия театър.

Това е чудесна възможност за почитателите на групата да чуят и видят на живо песните от новия албум след неговата камерна премиера през лятото. Част от записите са осъществени на места като светилището при Татул, където се предполага, че се намира гробът на Орфей, пещерата Утробата, местността Глухите камъни, Белинташ и Чудните мостове.

В рамките на предстоящия концерт ще се състои и премиерата на видеоклипа към песента „Middle Finger Class“, която е част от саундтрака към филма на Ивайло Христов „Каръци“. Преди Насекомикс да се качат на сцената на 11 февруари, концертът ще започне с изпълнения на специалния им гост от Берлин – Анка Гнот (ankagnoth.de).

На 11 февруари Насекомикс ще зарадват своите почитатели и с нови издания на албумите си. Освен че преиздава „Великани и джуджета“ в нов формат, „Колибри” ще предложи нов тираж на изключително успешния първи студиен албум на Насекомикс „Adam’s Bushes Eva’s Deep“, от който до момента групата е продала 11 000 копия.

Откъс от "Полукрал" от Джо Абъркромби

ДУХАШЕ БУРЕН ВЯТЪР В НОЩТА, в която Ярви разбра, че е крал. Или по-скоро полукрал. Вятър търсач, така го наричаха хората в Гетланд, защ...

Насекомикс са: Андрония Попова-Рони (вокал, акордеон), Михаил Йосифов (китара), Георги Дончев (бас), Александър Даниел (ударни). В момента групата работи по нов сайт, на който ще бъдат достъпни и специалните им мърчандайз продукти.

На уебсайта на издателство „Колибри” ще намерите описание на съдържанието на „Великани и джуджета“ и списък на всички изпълнители, които участват в проекта.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com