Фенове от страната и чужбина ще могат да гледат онлайн концерта „Нова Генерация завинаги“

29252
Фенове от страната и чужбина ще могат да гледат онлайн концерта „Нова Генерация завинаги“
Снимка: Нели Воева

Поради големия интерес към концерта „Нова Генерация завинаги“, ePay.bg предоставя възможност за онлайн лайв стрийм на събитието за феновете в страната и чужбина, които нямат възможност да присъстват на място. Необходимо е желаещите да се регистрират чрез имейл на специалната платформа - http://estream.bg/, където ще получат код за достъп да гледат на живо случващото се на сцената на Joy Station, на 19-ти февруари от 20:00 часа.

За първи път на концерт в България ще бъде използвана изцяло дигитална система за закупуване и проверяване на билети - http://bit.ly/1NoVkbQ. Хората ще могат да използват единствено мобилните си телефони, а билетите със специално генерираните баркодове ще бъдат сканирани на входа на клуба. За тези, които използват смартфони с Android, е необходимо да свалят приложението Pass2U.

„Нова Генерация“ се събира на 19 февруари в Joy Station

Предстоящият концерт „Нова Генерация завинаги“ ще зарадва верните фенове на обичаната българска new wave група на 19 февруа...

Очаква се музикантите от настоящия състав на "Нова Генерация" - Мишо, Катя, Крис и Мони да изпълнят емблематични парчета на групата. Заедно с тях в музикалното събитие ще вземат участие „Ревю“, „Абсолютно Начинаещи“, Kinky Romantic, „Тонодеро“, The Bedlam Club, Насо Русков, Димитър Василев – Нуфри, Росен Даскалов – Тичъра и Деян Драгиев – Даката.

Организаторите обещават на публиката да чуят любими парчетата от 80-те и 90-те години, както и ново звучене, и изненади от групите. За първи път към музикантите на „Нова Генерация“ ще се включи и младата Александрина Александрова, която е позната като вокалист и басист на група „Парапланер“. До датата на събитието единствено съставът на новата формация "Тонодеро" ще остане загадка за публиката.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com