Ерос Рамацоти за Actualno.com: Любовта е основата на света

14708
Ерос Рамацоти за Actualno.com: Любовта е основата на света

Чувствам се добре, защото музиката ме кара да се чувствам добре, и любовта, както и успехът с публиката, много неща са смесени, които ме карат да се чувствам добре.

Това сподели италианската звезда Ерос Рамацоти в навечерието на втория си концерт у нас по време на специална среща с медии.

Един ден до концерта на Ерос Рамацоти в София

До концерта на италианската мега-звезда Ерос Рамацоти остават броени часове. Събитието беше разпродадено още преди месец. Организаторит...

На въпрос на iWoman, какво помни от първото си гостуване в България, Ерос Рамацоти отговори: "Бяхме го направили на един стадион и имаше много хора, беше един изключително успешен концерт."

Звездата сподели за Actualno.com още и как се раждат песните му:

"Това не са случаи, това са моменти, които ти се случват, и се пише песента. Не е един бутон, който просто го натискаш. Зависи… много често се затварям в стаята, идват ми идеи и пиша."

Рамацоти, който наскоро отново стана баща, каза за iWoman, че иска "децата му единствено да са живи и здрави, да растат нормално и с уважение към останалия свят. Съдбата им е в техни ръце. Те ще решават. Не би трябвало децата да наследяват точно родителите си и не е лесно".

На въпрос на Actualno.com, какво за него е любовта, Рамацоти отговори:

Ерос Рамацоти дава на феновете собствените си места за концерта в София

Както вече беше съобщено, концертът на Ерос Рамацоти в София на 26 септември беше изцяло разпродаден месец преди събитието. След като н...

"Прекалено силно чувство е любовта, така че то не може да се обясни. Всеки я изживява по свой начин, всеки я изгражда и върви с любовта напред по свой начин, със своето усещане. Но основното е да има любов, да даваш и да получаваш. Това е основата на света."

Ерос Рамацоти сподели още, че най-близката песен до сърцето му е Musica è: "Това е една много важна песен. Много трудно се създават такива песни и не често."

Според него няма рецепта или формула за успеха.

"Трябва да имаш глава, трябва да можеш да пееш, да отговаряш на изискванията на тази работа, но няма правило, иначе всеки един би могъл да е успял."

За него фактът, че 30 години е на сцена, донякъде се дължи и на късмета.

Концертът на Ерос Рамацоти в София изцяло разпродаден

Концертът на Ерос Рамацоти в София, който ще разтърси Арена Армеец на 26 септември, е изцяло разпродаден един месец преди грандиозното ...

"Ако загубиш сценичната треска, си загубен, трябва да има емоция", допълни още той.

Ерос Рамацоти обеща, че днешният концерт ще бъде изключително стилен, мелодичен и музикантски добре изпълнен като пеене: "Аз съм наистина много щастлив да представя това пред всички вас в една държава, в която не всеки ден изнасям концерти, и това е един наистина добър резултат."

Припомняме, че събитието беше разпродадено още преди месец. Организаторите от Жокер Медия призовават феновете да се придвижат колкото се може по-рано в деня на концерта.

Входовете на Арена Армеец ще бъдат отворени точно в 18:30 часа. Паркингът пред залата ще бъде на разположение на феновете на Ерос до изчерпване на местата. Допълнително ще бъдат осигурени и по едно от платната на бул. “Асен Йорданов”.

Шоуто на Ерос Рамацоти ще започне точно в 20:00 часа, като няма да има подгряваща група или изпълнител, така че е препоръчително всички притежатели на билети да са заели местата си дотогава. Официалният мърчандайз на Ерос Рамацоти за всички фенове ще може да бъде закупен от гардеробите на B0 и B1.

Ерос Рамацоти започна подготовка за турнето си

Ерос Рамацоти, който ще посети София на 26 септември в зала „Арена Армеец“, вече подготвя изненадите за концертите от Perfe...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com