DMX пристига в България

142373
DMX пристига в България

След множеството проблеми с властите и излежаните му присъди DMX вече е свободен човек и тръгва на турне, което ще обхване Европа, Азия и Африка.

Ърл Симънс (Earl Simmons), както е истинското име на DMX, пристига в София на 29-ти ноември веднага след участието си на голям фестивал в Прищина, Косово. За локация на концерта е избрана обновената зала Христо Ботев в Студентски Град.

Виж кои спечелиха билет за концерта на Том Джоунс

Тази сряда (30 октомври) в Зала 1 на НДК ще се срещнем със 73-годишния уелски изпълнител Том Джоунс. Много от Вас се включиха в играта...

От българска страна концерта ще подгреят едни от най-утвърдените имена в БГ Хип Хопа като: xSPENSive, Alex P, Sarafa, Dee, Bate Sasho; beatbox Red One, DJ SWED LU, DJ Yangfetish, DJ Diamondz, X NRG crew, dance formation Sugar Wings; Host Negy (Fars).

Организатори на концерта са www.359hiphop.com - сайта за хип хоп култура и клуб „Грамофон”. Те обещават различни активности, съпътстващи концерта, за които ще научат повече информация в събитието във Facebook - https://www.facebook.com/events/169782963220226/

Билети могат да бъдат закупени от Eventim, Ticketportal и Ticketstream, както и в Билетен център НДК. Билети за студенти се пускат в ограничени количества и могат да бъдат закупувани и всеки четвъртък на 359 High Society Party в клуб „ Грамофон”. Промоутърите организират и томбола с 12 безплатни билета, която ще се тегли на 7, 14, 21 и 28.11 по време на партитата в клуба. На 28.11 на голямото пре парти за DMX, официалния DJ Swed Lu и Мария Бонева ще изтеглят печелившите, които ще гледат безплатно концерта.

Допълнителна информация:

Нормален билет - 35 лева предварителна продажба

Morcheeba се завръщат в България с нов албум

GIMME YOUR LOVE (Дай ми любовта си) – така се казва пилотният сингъл от все още парещия албум на легендарната trip-hop банда MORC...

Студентски билет - 25 лева предварителна продажба

VIP билет - 55 лв. предварителна продажба

ВАЖНО: Всеки, закупил студентски билет е необходимо да покаже валиден и заверен документ, с който удостоверява, че има студентски права на входа на залата. Ако такъв липсва, лицето няма да бъде допуснато до събитието или ще трябва да закупи нормален билет.

Играй и спечели 2 билета за Children Of Bodom

Финландската death metal легенда CHILDREN OF BODOM пристига в София. Alexi Laiho и компания ще се срещнат отново с българските си фенов...

Събитието е забранено за лица под 18 години!

Билети:

Eventim: http://www.eventim.bg/bg/bileti/dmx-sofia-hristo-botev-hall-338376/event.html

TicketStream: http://web.ticketstream.cz/bgts/book.schedule.jsp?event=42469&start_group=1

Ticketportal: http://www.ticketportal.bg/podujatie_search.asp?ID=42751

Играй и спечели 2 билета за Children Of Bodom

Финландската death metal легенда CHILDREN OF BODOM пристига в София. Alexi Laiho и компания ще се срещнат отново с българските си фенов...

Информация за DMX

Ърл Симънс е роден на 18 декември 1970 в Балтимор, щата Мериленд, САЩ. Израства при леля си в Ню Йорк Сити. Той прекарвал голяма част от времето си на улиците и в гетото на Йонкърс(Ню Йорк) и извършвал много престъпления, за които той бил често арестуван. Той обаче взимал хип-хопа на сериозно, и го считал като начин да избегне трудните времена през които той преминавал. Младият Ърл прекарал много голяма част от юношеството си в затвор.

“X” обожава кучетата. Малко известно е какво точно означава голямата татуировка на гърба му “ONE LOVE BOOMER” и рисунката под нея на глава на питбул. BOOMER е било любимото куче на рапъра, той можел да вярва само и единствено на него, но го прегазва кола и то умира, потресен от случилото DMX татуира името му на гърба си, за да го помни цял живот.

DMX е част от легендарния лейбъл RUFF RIDERS, който още включва Swizz Beatz, EVE, The LOX и др. Сингълът, който той изпява за първи път е “BORN LOSER”. Участва в различни общи проекти с LL Cool J, Mase, Sisqo, Rakim, Busta Rhymes и др.

DMX прави и добра филмова кариера : “Belly” (играе главната роля и си партнира с Nas),”Romeo Must Die” (играе ролята на собственика на бар Силк), “Exit Wounds” (главна роля в отлична комбина със Стивън Сегал и “Cradle 2 The Grave” страхотен екшън с участието и на Джет Ли.

Morcheeba се завръщат в България с нов албум

GIMME YOUR LOVE (Дай ми любовта си) – така се казва пилотният сингъл от все още парещия албум на легендарната trip-hop банда MORC...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com