DJ Steven и DJ Smurf откриват партито на Dirty Vegas

5654
DJ Steven и DJ Smurf откриват партито на Dirty Vegas

Едни от най-обичаните родни DJ-и и лица на Метрополис - Steven и Smurf ще открият партито на Dirty Vegas в София на 15 май в Мраморно фоайе на НДК, ниво 2 от 21.00ч.

С огромно нетърпение и удоволствие родните звезди ще подгряват феновете на британското дуо при първото им гостуване у нас, споделят самите те пред организаторите от Art Studio. Двамата не веднъж са заставали зад пулта, рамо до рамо с мегазвезди, като Carl Cox, John Digweed, Sharam&Dubfire от Deep Dish, Sven Vath, Nick Warren и много други, а ето че им предстои и “близка среща” със симпатягите от Dirty Vegas. Родните DJ-и са сред най-опитните в бранша, неуморни в търсенето на нови висоти и дълбини на изкуството електронна музика. Без съмнение с тяхното участие, партито на Dirty Vegas ще бъде още по-колоритно и запомнящо се.

"Грами" носителите Dirty Vegas пред Actualno.com: Нямаме търпение да свирим в България

Dirty Vegas са Ben Harris, Paul Harris – DJ-и (нямат роднинска връзка) и вокалиста Steve Smith от Лондон, които се събират през 2...

Носителите на Грами - DJ Dirty Vegas, за “Best Dance Recording” от 2003 г., пък изпратиха видео поздрав за феновете си у нас.

Месец преди шоуто им в София на 15 май, парти-маниаците са специално поканени и “подканени” да не го пропускат. В интервю за българските медии британците обещават, че българската публика ще е сред първите, които ще чуят част от най-новите парчета на дуото, което току-що приключи работа по чисто нов албум. “Photograph” е четвъртият студиен проект на дуото и предстои да излезе на пазара в началото на лятото. DJ-ите нямат търпение да се представят у нас, като обещават страхотен купон с най-готините си нови и стари хитове. Без съмнение ще прозвучи и кавърът на парчето на Duran Duran - "Save a Prayer", който е включен в последния албум.

Билетите за Dirty Vegas на 15 май в Мраморно фоайе на НДК (ниво 2) са с цена 30 лв. Освен в интернет на ticketportal.bg могат да бъдат закупени и от Билетен център в НДК, Билетна каса на зала “Арена Армеец”, верига магазини на Office1Superstore, Booktrading, книжен център Гринуич, магазини “На Тъмно”.

 

Партито на DIRTY VEGAS е с нова дата – 15 май!

Партито на британските DJ-и DIRTY VEGAS в София е с нова дата - 15 май, съобщават огранизаторите от Art Studio. Освен новата дата, шумн...

 

Събитието е 18+. Начален час: 21.00ч

 

 

Dirty Vegas пристигат за шоу в София

Британските DJ-и Dirty Vegas пристигат за първи път в София на 27 март за уникално парти в зала 3 на НДК. Носителите на "Грами" в една...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com