Blackstreet кацнаха в България за концерта си - Holiday Heroes 90’s Tribute

7480
Blackstreet кацнаха в България за концерта си - Holiday Heroes 90’s Tribute

На 4 април носителите на Грами ще представят на живо в клуб „Дали“ първия международен химн на празничните герои – парчето “Carry the Flame”

Американската R&B банда Blackstreet се завръща в България за грандиозния си концерт Holiday Heroes 90’s Tribute. На 4 април, събота, те ще се качат на сцената на клуб „Дали“, за да изпеят най-големите си хитове, като концерта е посветен на благотворителната инициатива.

Анелия и Веселин Маринов сред посланиците на Holiday Heroes

Едни от най-популярните и обичани имена в родния шоубизнес за пореден път се присъединяват към Holiday Heroes. Кампанията, чиято цел е...

При едно от посещенията си в България, изпълнителите на култовото парче „No Diggity” се вклюбват в каузата на Holiday Heroes и решават да се включат в редиците на празничните герои като техни международни посланици. Включват се и в песента “Carry the Flame”, която ще представят по време на концерта на живо. В парчето са още македонската звезда от X-Factor Adria Даниел Каймакоски, представител на страната на Евровизия 2015, както и нашия любимец Бобо. Лайв банда на R&B триото Ерик Уилямс, Марк Мидълтън и Джери Ханна ще бъдат родните фънкари Southwick.

На Holiday Heroes 90’s Tribute ще има много изненади. Освен официалната премиера на “Carry the Flame” и концерта на култовите Blackstreet, македонският талант и Бобо, на сцената в клуб „Дали“ ще се качат и други родни музиканти. С билет за шоуто може да се сдобиете от тук: holidayheroes.bg/carry-the-flame/

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Музика