Задава се цветен Sea Garden Festival в Бургас

33066
Задава се цветен Sea Garden Festival в Бургас

На 9 август Бургас се подготвя да посрещне най-новия фестивал Sea Garden Festival, който освен с музика ще изпълни Летния театър в Морската градина и с цветове. Това ще стане с помощта на един от основните му гости, който ще има своя собствена сцена, а именно провелият се неотдавна за първи път в София - Фестивал на цветовете "Холи".

Освен с цвят обаче, програмата на Sea Garden Festival набъбва и с още музикални имена, които ще превърнат фестивала в истинско меломанското събитие за всички.

Sea Garden Festival - нов музикален фестивал в Бургас

На 9 август, Летният театър в Бургас ще е домакин на най-новия музикален фестивал за града Sea Garden Festival. Фестивалът ще зарадва...

Изпълненията на деветчленния състав на провокативния Бичето, реге, дъб и афробийт вибрациите на група Rebelites, както и джаз изтънчеността на пианиста Васил Пармаков и контрабасиста Димитър Карамфилов ще се присъединят към вече обявените DJ Vadim заедно с Yarah Bravo, Рут Колева с лайв бенд, група "Ревю" и множество известни от родната клубна сцена диджеи.

 

"Холи" - Фестивалът на цветовете пък е популярна индийска традиция, обединяваща хората в името на пролетта, любовта, свободата и победата на доброто над злото. В Индия това е ежегодна традиция, в която млади и стари, независимо от техния пол и положение в обществото, излизат заедно по улиците и парковете на Индия, като разпръскват във въздуха и един върху друг цветен прах и вода, пеят, танцуват и се забавляват в името на новото начало.

В България Фестивал на цветовете се проведе за пръв път в София на 21 юни 2014 г. на стадион „Академик” и привлече аудитория от близо 3 000 души. След стотици запитвания на фенове на фестивала, заразени от позитивизма на "Холи”, Бургас ще е вторият град в България, който ще посрещне цветната експлозия и ще потопи присъстващите в море от цветове, музика, танци и любов.

Индийската традиция - част от арт зоната на Фестивал на цветовете

На 21 юни 2014 г. в София ще се проведе първото издание на Холи - Фестивал на цветовете. Популярната индийска традиция ще се пренесе за...

Сцената на Фестивал на цветовете на Sea Garden Festival ще отвори врати в 14:00 ч., като на всеки кръгъл час до 23:00 ч. феновете ще могат да се включат в масовите цветни експлозии.

Торбичките с цветен прах ще се продават на самото събитие, а повече за фестивала на цветовете може да откриете на неговата страница във Facebook.

Билети за Sea Garden Festival на 9 август вече се предлагат в мрежата на "Ивентим" на цена 12 лв.

 

Български изпълнители се присъединяват към Фестивала на цветовете

Част от Фестивал на цветовете, който ще се състои на 21 юни на стадион Академик, ще бъдат едни от най-обичаните млади музикални таланти...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com