Забравете токчетата и новите дрехи за Фестивал на цветовете

29954
Забравете токчетата и новите дрехи за Фестивал на цветовете

Наближава датата 20 юни, когато в София ще се състои за втора поредна година Фестивал на цветовете. Най-цветното събитие, с което можете да приветствате настъпващото лято, да се забавлявате над осем часа под открито небе и да почувствате свободата и лекотата, която ще ни донесат предстоящите летни дни. Тази година на сцената на Фестивал на цветовете, който ще се състои на открито пред зала Арена Армеец, ще имате възможност да видите Ice Cream, Спенс, The Top Stoppers, както и новата легенда в електронната музика COOH vs BALKANSKY, DJ Steven от Метрополис, The Smugglers Collective, Sofia Cartel и Мартен Роберто. Водещ на събитието ще е Дон Еди Казасян. За втора поредна година към цветното изживяване ще се присъединят и The Offenders.

Освен разнообразната музикална сцена, танците и пъстрите цветни експлозии, ще има още много забавления, които ще ви гарантират щури и незабравими спомени, които да оцветят началото на вашето лято 2015. За да се възползвате максимално от всичко, което ви очаква по време на фестивала и да се забавлявате без задръжки, имаме няколко съвета, които искаме да споделим, за да ви осигурим максимален комфорт за вашия най-цветен ден от годината.  

Едни от най-популярните български хип-хоп изпълнители са първите артисти в програмата на Фестивал на цветовете

Първите участници във второто издание на Фестивал на цветовете са едни от най-обичаните хип-хоп изпълнители на България – Ice Cre...

Дрехите

Облечете си леки и удобни дрехи, защото повярвайте, няма да имате и минута, в която да се заседите на едно място. Музиката и танците няма да ви го позволят. За предпочитане е да не обличате най-скъпите си или най-любими дрехи, още по-малко - новите, защото макар и много малък, има шанс някои от цветовете да оставят петна след изпирането. За предпочитане е да заложите на нещо бяло или светло или пък, за да сте в синхрон с цветната тематика на фестивала и модата това лято, нещо пъстро на цветя.

Изборът е ваш, важното е да ви е удобно и да не ви пречи на танците. Добра идея преди да се облечете е да нанесете слънцезащитен крем по лицето и тялото си. Все пак цял ден ще сте изложени на слънце, а и хидратираната кожа ще е по-лесна за почистване от цветния прах.

Обувките

Също както и дрехите, за да ви е удобно, за да може да скачате и танцувате през целия ден, обуйте най-удобните си обувки. Можете да оставите високите токове и платформи за един ден да си почиват. Нали, мили дами? Заложете на обувките тип-балерините, мокасините и кецовете, за да дадете максимума от себе си през целия ден.

Музикалната програма за Фестивал на цветовете в Пловдив е ясна

Музикалната програма за третото издание на Фестивал на цветовете в Пловдив на 13-ти септември вече е ясна. Артистите, които ще се погр...

Косата

Цветният прашец ще е навсякъде около вас през целия ден на фестивала. Това означава, че и косата ви ще бъде оцветена в пъстри багри, които след това ще трябва да измиете. За да ви е по-лесно, преди да се приберете в къщи хубаво изтръскайте цветния прах от косите си, доколкото е възможно. Може преди да дойдете на фестивала да нанесете някакъв стилизиращ продукт - олио за коса или гел.

Носете шапка или кърпа за глава. Можете да сплетете косата си или пък да я вържете на кок, за да може по-малка повърхност от нея да бъде оцветена след цветните експлозии, в които ще участвате през целия ден.

Очите

За да предпазите очите си от цветния прах и от слънцето, най-добре е да не забравяте слънчевите си очила. Особено за тези от вас, които носят лещи, е препоръчително да са с очила по време на замерването с цветни прахчета.

Цветен 5kmrun ще подгрее феновете на морския Фестивал на цветовете – Бургас

5kmrun и Фестивал на цветовете обединяват сили, за да донесат още по-мощна цветна емоция на своите фенове. Лятното издание на фестивала...

Маникюра

За да сте още по-цветни и в синхрон с идеята на фестивала, а и ако не искате ноктите ви да се оцветят, лакирайте ги. По повода, ако се постараете, може да блеснете с някоя весела и свежа идея за маникюр сред приятелите си.

 

Най-важното оставихме за накрая. Носете си доброто настроение и готовност за веселба. Фестивал на цветовете е позитивна и пъстра емоция, която иска да ви накара да се смеете, танцувате, да забравите грижите си и да се научите да се отдавата на момента. Да се почувствате щастливи и свободни като деца, без значение на колко сте години, и да сте готови да споделите положителните вибрации с другите около вас. Очакваме ви и се надяваме, че ще си тръгнете от фестивала, окъпани в нюанси на пъстри цветове и щастие!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com