За първи път във Варна, титаните на латиното - Роберто Кинтеро и Хуан Гарсия Ерерос - "Снежната Сова"

7954
За първи път във Варна, титаните на латиното - Роберто Кинтеро и Хуан Гарсия Ерерос  - "Снежната Сова"

Специално за жителите и гостите на Варна, световноизвестните музиканти ще забият с Banda Del Padre на 11.08.2015г. от 21 ч. на Летния Театър.

Жители и гости на Варна ще имат възможността да съпреживеят горещи латино ритми, приятна атмосфера и незабравима музика, напомняща за безкрайно лято, за танци под ритъма на фламенко и румба.

Ерос Рамацоти разряза торта с най-малката си дъщеря

Вчера италианската звезда Ерос Рамацоти, който ще посети София със световното си турне Perfetto World Tour на 26 септември в зала &bdqu...

По покана на Банда Дел Падре, величията Роберто Кинтеро и Хуан Гарсия – Ерерос ще бъдат специални гости на фламенко шоуто. Роберто Кинтеро свири с почти всички големи имена в румбата, салсата и латино-джаза – Еди Палмиери, Качао, Херардо Розалес, Ричард Бона. Към тези музиканти се включва и Марк Антъни, който избира Роберто Кинтеро за съвместни участия в записи и турнета. Носител е на две награди Грами и е номиниран за трета. Другият безспорен талант, който ще свири заедно с Banda Del Padre е колумбиецът – Хуан Гарсия - Ерерос, известен и с индианското си име „Снежната Сова”.

Любимият басист на Ал Жиро и на сънародничката си Шакира, е музикант, който свободно работи в различни стилове като джаз, фънк, салса, етно и латино. Участвал е в световните турнета на Кристина Агилера, записвал е заедно със турската звезда Сертаб Еренер , към биографията му се включва и участие в концерти на Елтън Джон.

Соловият му албум Нормас (Normas) е номиниран за наградата Грами в категорията “Най-добър латино-джаз албум за 2014”. Banda Del Padre е създадена преди 5 години от Кристо (Христо Коликов) и китаристите Цветан Андреев и Симеон Иванов. В единствената по рода си група за испанска и фюжън музика се включват и музикантите Орлин Цветанов - цигулка и Живко Василев – кавал, а първият студиен албум на групата, Rubi, излезе в началото 2013 г.

Музика, напомняща за безкрайно лято, за танци под ритъма на фламенко и румба – това са само от част от асоциациите ни за българската Banda DelPadre.

Филипините задържаха Крис Браун, търсят пари от него

Рапърът Крис Браун, който снощи (21 юли) имаше концерт в Манила, не може да напусне страната. Когато музикантът се опитал да излети за ...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com