YALTA CLUB с последно парти за сезона

17638
YALTA CLUB с последно парти за сезона

Този петък, 19 юни, YALTA CLUB закрива ROOM 1 с последно парти за сезона. Специално за повода пристига една от големите звезди на норвежката електронна сцена – FINNEBASSEN. Преди това обаче, в градината на клуба ще чуем победителя от състезанието на радио NOVA – Get Famuos 4.

Известен с кавъри на парчетата “If You Only Knew” на Aaliyah, “Baby” на Brandy, както и тоталния хит „Touching me”, FINNEBASSEN ще ни потопи в отличителното си хаус звучене. То ще бъде допълнено от сета на резидента RUNO.

SANDER KLEINENBERG тази събота в YALTA

Талантливият холандският диджей и продуцент SАNDER KLEINENBERG пристига в България на 9 май 2015 г. по покана на YALTA CLUB. Aвторът на...

Преди официалното закриващо парти обаче, победителят в четвъртото издание на единствената промоция в радио ефира от и за диджей общността - Get Famous, ще има шанса да свири в YALTA CLub. Той ще представи своя селекция на живо в градината на столичния клуб в 21 часа, преди на сцената на ROOM 1 да стъпи диджеят с отличителен deep и tech-house стил и стотици фенове в България. А един от всички присъстващи на градинското диджей парти на радио NOVA ще си тръгне с пас за всички партита от SОLAR Summer на Cacao Beach, организирани от Yalta Club през този сезон.

Билети за събитието могат да бъдат купени в мрежата на Eventim.bg - Germanos, Пикадили, OMV, Office 1, На Тъмно, Билетен център НДК, Usit Colours - http://bit.ly/YALTA-TICKETS.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com