WIGHT и BUSHFIRE във възторг от България

30591
Снимки:

В Rawk‘n‘Roll имаме навика да се сприятеляваме с групите, които каним – все пак организираме концерти на банди, на които сме преди всичко фенове. Така стана и след снощния великолепен лайв на базираните в Дармщат стоунър/сайкъделик банди Wight и Bushfire. Музикантите останаха възхитени от софийската публика, като споделиха, че всеки от присъстващите струва колкото 10 фена на Запад. Момчетата дори решиха след предстоящите им концерти в Гърция да се върнат за един ден в София като туристи и да ударят по едно в The Egg Bar (ул. Лом 1А, зад Уникредит Булбанк на метростанция Сердика) с всеки, който иска да пие бира с тях. 

Бандите забиха страхотно пред около 70 души в сряда вечер, като през цялото време бариерата група-публика беше разкарана в ъгъла на забравата. Грамадният Бил от Bushfire кръжеше из цялата зала, надъхван от безспирно куфеещите и пеещи фенове около себе си, докато бандата ковеше мощен и директен хеви стоунър рок с плътен ритъм и смазващи рифове. След 80 минути пред и около нас, Bushfire помолиха официалните фотографи от родните медии да се качат на сцената и да снимат групата на фона на страхотната агитка в клуба. 

Виж кой спечели двойна покана за София Фюжън Фест

На първото издание на София Фюжън Фест, заедно със свой приятел, ще отиде Bozhana Paskaleva . Bozhana отговори правилно на в...

Wight излязоха на сцена точно 20 минути след колегите си и директно ни потопиха в маранята на горещия си блус рок, който постоянно преливаше от огнени цепелински рифове и китарен вой, през тътена на Black Sabbath, до игриви фънк и фюжън пасажи и просторни джаз джемове. На базата на дълъг опит в концертния живот у нас категорично можем да заявим, че Wight са една от най-самобитните и автентични рок банди, които са свирили на родна сцена. 

За нас беше чест и страхотно удоволствие да поканим Wight и Bushfire и да споделим концерта им с всеки един от вас! Благодарим и ще се видим на 10 декември на концерта на великолепните Crippled Black Phoenix. А дотогава – бъдете здрави и подкрепяйте ъндърграунда – там нещата са най-истински. Rawk on! 

Интервюто ни с Бил от Bushfire e тук:

http://www.rawknroll.net/interview/64 

Пускат допълнителни билети за концерта на СЕСА

Концертът на СЕСА определено се очертава като най-вълнуващото и мащабно музикално събитие за сезона. Заради изключителния интерес към ш...

Интервюто ни с Рене от Wight e тук:

http://www.rawknroll.net/interview/65

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com