Винтидж хавайско коледно парти

45864
Винтидж хавайско коледно парти

Последното за 2014 година издание на Smugglers Swing Club ще е предколедно, много горещо и вълнуващо. И най-вече хавайско. На 19 декември The Smugglers Collective имат удоволствието да ви поканят в своята машина на времето в столичния клуб Mixtape 5, където за пореден път ще се отвори порталът към ерата на Swing, Jazz, Rock’N’Roll и Electro Swing музиката.

Smugglers Swing Club: Christmas in Hawaii кани всички почитатели на винтидж музиката и културата на едно нестандартно коледно парти! Събитието ще пренесе гостите си директно в слънчев Хавай от 40-те и 50-те години, когато на мода са били хавайските ризи, белите костюми, роклите на цветя и tiki баровете.

Gernot Bronsert от MODESELEKTOR пристига у нас като част от музикалната платформа на Ballantine’s My Beat

Gernot Bronsert пристига директно от меката на електронната музика – Берлин, на 24-ти януари, за да разбули зимните духове с уник...

Специално за Smugglers Swing Club: Christmas in Hawaii, клуб Mixtape 5 ще бъде преобразен в тропически остров, с много палми, цветя, ярки цветове и въобще всичко, което може да накара посетителите на суинг клуба да забравят за минусовите температури навън.

На станалия вече традиционен vintage будоар всички дами ще могат да се сдобият с ретро грим и прическа и дори цвете в косата. Всеки желаещ ще може да увековечи парти атмосферата в тематичния и много слънчев photo corner, вдъхновен от Tiki баровете в Хавай.

Талантливите танцьори от Lindy Hop Bulgaria ще изпълнят специално подготвени за случая хореографии и ще нажежат допълнително обстановката.

Началният час е 21:00, а стартът на винтидж треската ще бъде даден в 22:00 часа. Билетите са на цена от 10 лв и ще се продават само на място на събитието.

Мира Кацарова и Cinema гостуват в Бургас преди Коледа

На 18 декември Мира Кацарова ще отвори вратите на необятния свят на киното. В залата на Кукления театър в Бургас тя ще зарадва почитате...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com