Вижте програмата за SUMMER CHAOS FESTIVAL!

8697
Вижте програмата за SUMMER CHAOS FESTIVAL!

По-малко от месец остава до рок събитието на лято 2015! Вратите на стадион Лазур ще бъдат отворени точно в 15.00 часа.

Фестивалът ще бъде открит от THE POMORIANS, които ще се качат на сцената в 15.30. Хардкор машините BIOHAZARD, чието европейско турне стартира именно от Бургас, ще излязат в 16.45 за едночасово шоу, което ще включва най – големите им класики. Финландските легенди AMORPHIS ще разхладят лятото със своите северни приказки и легенди точно в 18.15!

Actualno ще зарадва четирима рокаджии с покани за Summer Chaos Festival 2015

Фестивалът Summer Chaos Festival Burgas 2015 ще се състои на 16 юни на стадион "Лазур" в Бургас. Феновете на тежката музика ще могат да...

Една от най – чаканите групи в България – PAPA ROACH, ще забие на сцената на SUMMER CHAOS FESTIVAL в 19.45, а Jacoby Shaddix и компания ще изпълнят най – големите си хитове Last Resort, Getting Away with Murder, Between Angels and Insects, както и парчета от новия албум F.E.A.R.!

Подобаващо SUMMER CHAOS FESTIVAL ще бъде закрит с грандиозното шоу на великите GODSMACK, което стартира в 21.30! Както самите музиканти споделят – датата в България е събитието, което чакат с най – голямо нетърпение и именно поради тази причина представянето им ще е незабравимо!

21:30 - 23:00  GODSMACK

19:45 - 21:00  PAPA ROACH

Официално подгряващо парти за събитието на годината – SUMMER CHAOS FESTIVAL 2015

До едно от най-очакваните музикални събития това лято - фестивала Summer Chaos 2015, остава около месец, но за най-нетърпеливите фенове...

18:15 - 19:15  AMORPHIS

16:45 - 17:45  BIOHAZARD 

15:30 - 16:15  THE POMORIANS

Напомняме, че SUMMER CHAOS FESTIVAL ще се състои на 16 юни 2015г. на стадион Лазур в гр.Бургас, с подкрепата на Община Бургас.

Деца до 10 (десет)години влизат безплатно на Фестивала. Във връзка с разпоредбите на Наредбата за специализирана закрила на деца на обществени места, на основание чл. 8, ал.3, 4 и 7 от Закона за закрила на детето, лицата под 18 години посещават обществени места след 22 часа единствено с придружител и попълнена декларация. Декларацията може да бъде изтеглена от сайта на Ticket Pro ( www.ticketpro.bg ) или попълнена на място на събитието.

Amorphis лично поканиха българските фенове на Summer Chaos Festival

Фронтменът на финландската хеви метъл машина Amorphis  - Томи Ютсен, изпрати своята лична покана към многобройните български фенов...

Билети може да закупите online на www.ticketpro.bg, както и от партньорсите каси на Ticket Pro в цялата страна: НДК - Билетен Център, касите на Арена Армеец София, бензиностанции OMV, Office 1 Superstore, магазини Orange, супермаркети „Пикадили“, магазини „На Тъмно“, магазин „Sound graden”, магазини „Usit Colors” и др.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com