Вход свободен за Bansko Beat Music Experience!

12521
Вход свободен за Bansko Beat Music Experience!

Поради големия успех на„Бохеми фест” миналия уикенд, Община Банско взе решение да зарадва феновете и да пренесе Bansko Beat на Централния площад в града, със свободен вход!

Започва фестивалът "Бохеми" в Банско

Балканският фестивал „Бохеми” ще се проведе за първи път в Банско. Курортният град ще се превърне в сцена за музиката с на...

Колко високо, колко ярко и колко красиво могат да светят звездите, ще видим на “Bansko Beat – Music Experience!”. След точно десет дни, малкият планински град ще стане арена на „извънземна” музикална среща. Най-смелите, най-силните и най-талантливи представители на човешкия вид ще разтърсят планината с мощен ритъм, „зверски” блус и натурален адреналин.

Ярка музикална заря ще озари двете фестивални нощи - James Arthur, Mo 'Kalamity and The Wizards, откритието на фестивала Little Dragon, Mo’ Horizons, Sam Feldt, Shawn Lee’s Ping Pong Orchestra, Dj DESY&Mr. Vagabond, Миленита, Sensimillianz и Selector Rosen. Водещ на събитието ще бъде най-усмихнатият професионалист, който познаваме – ангелогласната Поли Генова!

„Бохемия ентъртейнмънт” организират бийт фестивала с подкрепата на Община Банско. С успешния си фестивален опит те са обединили най-важните компоненти на качествения празник – много добър саунд и зона за забавления, входът за които е напълно свободен. Излишен би бил коментарът, че именно подножието на Пирин вдъхновява за подобна изява.

Треска за Банско!

Жив ритъм, балкански звезди, брас секции, традиционни кулинарни изкушения от региона, люти и силни емоции и напитки, ще разлюлеят земят...

Ще има и отделна секция за Beerpong – маниаците! Те ще покажат, как да се потопим в надпреварата с професионализъм, хъс и кехлибарена течност. Състезания, надиграване и купища награди ни очакват на 10 и 11 юли, идеалното начало на лятото!

Всички закупили билети за фестивала от мрежата на „Ивентим” ще могат да получат парите си обратно на касата, от която са ги закупували. Ако билетът е закупен онлайн, връщането става от централния офис на „Ивентим” в София на адрес: гр. София, ул. Граф Игнатиев 22, ет.2, ап. 3. Работно време: от 10 до 18 ч. от понеделник до петък.

Светло и емоционално музикално лято се задава на хоризонта. Смело обявяваме неговото начало в планината на 10-ти юли, с “Bansko Beat – Music Experience!”, където под звездите ще се срещнем със звездите.

Банско, Централен площад, Вход свободен!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com