Валя Балканска ще съди Холивуд

15628
Валя Балканска ще съди Холивуд

Народната певица Валя Балканска обяви, че ще съди Холивуд за кражбата на "Излел е Дельо Хайдутин".

Изпълнението ѝ на прочутата народна песен, която лети в Космоса, беше включено в трейлър с кадри от новия филм на „Дисни” – „Утреландия” с Джордж Клуни, от норвежкия композитор Томас Бергенсен. Видеото бе публикувано в YouTube, а след като се разчу за кражбата, музикантът, който е композитор на филми като „Аватар”, „Карибски пирати” и „Здрач”, обяви, че ще се извини на изпълнителката и дори иска лично да се запознаят.

МК: Трябва да се изясни дали "Излел е Дельо хайдутин" в "Утреландия" е на Валя Балканска

Експертите от Дирекция „Авторско право и сродните му права” на Министерството на културата се опитват да изяснят случая с...

След повече от 2 седмици, откакто се разбра за скандала, Валя Балканска все още не е получила извинение, нито обаждане от Томас Бергенсен.

"Искам ясно да кажа – никой не ми се е обаждал да иска извинение, нито да ми предлага нещо. Бергенсен не само ме е окрал, а ме е обявил и за мъртва. Затова не чакам нищо от него и от компанията около него. Познавам манталитета им и съм сигурна, че не им пука нита за мене, нито за България. И понеже ме крадат не за първи път, наех адвокат – Любомир Денев, и ще ги съдя", заяви легендарната родопчанка.

"Тук въпросът е не само до мен, а и до българската държава. Защитавайки се, аз защитавам и отечеството си. Няма по-голяма идея от идеята за България, запомнете го... Дадох десетки изявления, а насреща ми само измислици и лъжи”, казва още Валя Балканска.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Музика