U2 с нов албум по-късно тази година

61250
U2 с нов албум по-късно тази година
Снимка: Getty Images / Guliver

Очаква се по-късно тази година групата U2 да издаде първия си албум от 5 години, съобщи Контактмюзик.Четиричленната банда, съставена от вокалиста Боно, китариста Едж, басиста Адам Клейтън и барабаниста Лари Мълън младши, оповести, че планира да издаде 13-ия си все още неозаглавен студиен албум през ноември.

Предполага се, че U2 ще представи част от песните в овия си диск по време на концертните си изпълнения в рамките на фестивала ITunes в Камдън, северен Лондон, през септември. Албумът ще е първият на групата от 5 години. Той идва след излезлия през 2009 г. неин диск "No Line On The Horizon".

Лара Фабиан с нов колекционерски албум в продажба

Тази седмица пуснаха в продажба за първи път в България новия колекционерски албум на световната звезда LARA FABIAN “Le Secret&rd...

Смята се, че времената между излизането на тези два албума са били трудни за 54-годишния певец и композитор Боно, който вероятно е имал творчески проблеми при писането на нови песни. U2 се завръща с нов албум - заяви източник, цитиран от в. "Сън". - Създаването му бе сериозно предизвикателство за групата. Подборът на песните отне много време. Музикантите от бандата обаче са уверени, че решението да не се избързва е било правилно."

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com