Tiesto ще разтресе Терминал 2

58028
Tiesto ще разтресе Терминал 2

Прогнозите за предстоящото лято предупреждават за бурни и гигантски приливни вълни от световноизвестни артисти у нас.

Като основен причинител на явлението експертите по изследване и качествен контрол на електронните събития у нас – YALTA CLUB, сочат 11-то поред издание на фестивала SOLAR SUMMER.

Много пироефекти и мощна заря за финала на Solar Summer

Много пироефекти и мощна заря са подготвили организаторите от Yalta Club за финалното събитие на най-мащабното издание на фестивала Sol...

Официалният старт ще бъде даден на 7 юни със самостоятелното шоу на трикратния носител на титлата „най-добър диджей в света“ – TIESTO. Музикалните вибрации ще са с отправна точка Паркът на Летище София, Терминал 2, а след София, парти центърът ще се пренесе на CACAO BEACH.

Номинация Грами, множество MTV награди, 3 пъти диджей номер едно в света, участие в церемонията по откриване на Олимпийски игри в Атина през 2004-а и дори восъчен двойник в музея на Мадам Тюсо – това е малка част от постиженията, с които може да се похвали TIESTO. Първият диджей, който прави самостоятелно шоу пред 25 000 човека, сега пристига и остава на летище София за грандиозно парти и над 3-часов сет – нещо, което прави само на специални локации и ексклузивни събития. Известен със смелостта и свободата да експериментира в стилово отношение, TIESTO ще представи най-доброто, на което е способен. „Музиката е най-голямата страст в живота ми, а възможността да я споделям с хората – най-голямата награда”, споделя ТIESTO.

Несъмнено, това ще е най-грандиозното издание на фестивала SOLAR SUMMER. Поредицата от парти уикенди ще започне от 25 юли и ще продължи до края на месец август. Главните герои в тазгодишния SOLAR SUMMER са: RICHIE HAWTIN, JAMIE JONES, FEDDE LE GRAND, MARCO CAROLA, LOCO DICE, VICTOR CALDERONE, NOISIA, като се очакват още супер-звезди от електронната сцена да потвърдят участие.

Подробности за програмата на фестивала предстоят да бъдат обявени.

Фед ле Гранд след 6-часовия сет: Вече мога да умра щастлив

„Цяло лято чаках участието си на Solar Summer. Това бяха най-добрите 6 часа в моя живот. Сега мога да умра като щастлив човек.&rd...

Ограничено количество промо билети за TIESTO вече са в продажба на цена от 30 лв. в мрежата на Eventim и YALTA CLUB. А промо билети за SOLAR SUMMER могат да бъдат закупени от 28.04.14 на цена от 25 лв.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com