The World of Drum and Bass ще закрие SPIRIT of Burgas 2015

12991
The World of Drum and Bass ще закрие SPIRIT of Burgas 2015

SPIRIT of Burgas ще продължи традицията да предлага най-доброто от света на Дръм енд Бейс музиката. Дори нещо повече - за първи път селекцията е оставена в ръцете на един от най-обичаните парти брандове в света - The World of Drum and Bass, който заедно с родните HMSU - ще предложи нещо грандиозно за родните ширини. Централният плаж в Бургас ще приеме селекция от топ артисти, представители на някои от най-големите денс лейбъли в музикалната индустрия.

Официално! Kasabian са вторият хедлайнер за Spirit of Burgas

Kasabian ще са са вторият хедлайнер за SPIRIT of Burgas, съобщиха организаторите на фестивала.  5 супер-успешни албума, 13 спечел...

В нощта на 8-ми август на главната сцена и веднага след английската сензация KASABIAN, един след друг ще видим Calyx&TeeBee (RAM), Danny Byrd (Hospital Records), The Prototypes (Viper Records), MAZTEK (Virus, Renegade Hardware), DJ SS, Tribe Steppaz и MC Biggie (Formation Records).

Водачи в листата са хитовите изпълнители от титаните RAM Records – Calyx&TeeBee.  Броени дни след като издадоха поредното си униклано видео, двете легенди обещават да разтърсят родните меломани със специално изпълнение на 6 дека, а дългогодишната им работа и десетките награди са гаранция за качество от друго измерение.

Следващият в групата е представителят на институцията, наречена Hospital Records – Danny Byrd. Той е един от първите „доктори“, подписали с лейбъла, а фактът, че продължава да управлява сцената с всяко свое ново парче и до ден днешен, говори еднозначно за неговите качества. Англичанинът е непрестанен обект за колаборации, а видеата му с артисти от ранга на Netsky и Roni Size и ремиксите, направени за него от самите Sigma, ни карат само да мечтаем за онова, което ще чуем от него на плажа в Бургас.

Селекцията продължава с един от най-актуалните проекти на световната сцена – The Prototypes. Момчетата тъкмо издадоха дебютния си албум “City of Gold” за откривателите на таланти Viper Records, а ремиксите им на Avicii, Ed Sheeran, Bingo Players, Hadouken, Modestep, AlunaGeorge, Fleur, Ian Carey feat. Snoop Dogg и Don Diablo могат да ни уверят, че са сред следващите големи звезди на музикалната сцена.

Stereo MCs, KWABS и Milow забиват на Spirit of Burgas

Новата голяма звезда на Великобритания KWABS, неостаряващите STEREO MCs и белгиецът MILOW се присъединяват към Роби Уилямс на Spirit o...

Няма да мине и без тежката артилерия в селекцията, защото специално за случая ще ни посети един от основните представители на Renegade Hardware и Virus - MAZTEK (Италия). Освен богатата палитра от лейбъли, за които той е издавал, трябва да се отбележи, че доста често се занимава и с хип-хоп, като освен парче с Forreign Beggars, той е човекът, отговорен за една немалка част от инструменталите на DOPE D.O.D.

Последни в международната селекция, но не и по важност, са резидентите на The World of Drum and Bass и Formation Records - DJ SS + Tribe Steppaz + MC Biggie. Formation Records e най-дълго съществуващият Дръм енд Бейс лейбъл с над 25 години история, a разнообразието от артисти в каталога им включва имена като Nero, Carl Cox, Shy FX, Dj

Hazard и много други. Парти брандът The World of Drum and Bass е основна причина за разпространението на тази музика навсякъде по света и през годините мрежата от събития обхваща най-големите музикални форуми. Ако има държава, в която се слуша Дръм енд Бейс, то там има и The World of Drum and Bass.

Още от първото издание на SPIRIT of Burgas партньорството с HMSU доведе в Бургас едни от най-актуалните имена от световната денс сцена. Тази година се затвърждава идеята фестивалът да предлага най-интересната селекция през горещите месеци и едно е сигурно - това ще е най-силното Дръм енд Бейс събитие за годината!

Роби Уилямс е първият хедлайнер на тазгодишния Spirit of Burgas

Роби Уилямс ще бъде един от хедлайнерите на тазгодишното издание на фестивала Spirit of Burgas. Информацията беше потвърдена в ефира на...

SPIRIT of Burgas ще се проведе на 7 и 8 август на централен плаж Бургас, а сред останалите потвърдени имена са ROBBIE WILLIAMS (UK), KASABIAN (UK), MILOW (BE), KWABS (UK), STEREO MCs dj set (UK), BASSKA (RO), CONQUERING LION (MK), както и най-добрите български групи и артисти.

Билети на цени от 60 лева за 8-ми август и 99 лева за 7-ми август може да закупите от OMV, EasyPay, Пикадили, Техномаркет, Технополис, НА ТЪМНО, билетен център НДК. В продажба са още и билети за Golden Circle (само за 7-ми август), VIP трибуни със седящи места (и за двата дни), както и двудневни билети за целия фестивал.

Още новини и информация може да намерите на www.Spiritofburgas.com

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com