Таря Турунен обещава ударно начало на следващата седмица

39636
Таря Турунен обещава ударно начало на следващата седмица

Броени дни ни делят от поредната незабравима среща с Таря Турунен в зала “Универсиада”. Финландската звезда пристига по покана на Loud Concerts в понеделник, 3 ноември. Вратите на залата ще бъдат отворени в 19 часа, а преди Таря, в 19:45 часа, на сцената ще забие младата руска банда Crimson Blue.

Билети за концерта на Таря все още могат да бъдат закупени в мрежата на Еventim (www.eventim.bg), магазинитe Office 1 Superstore, Germanos, OMV, Picadilly, а цената им е 45 лева. В деня на концерта, както и на място на входа на зала Универсиада”, цената ще бъде 55 лева на билет.

Датата в София е част от турнето в подкрепа на изключително успешния последен студиен албум на Таря Турунен - “Colours In The Dark”, издаден миналата година.

Виж кой спечели двойна покана за концерта на Таря Турунен

Georgi Terziev e човекът, който ще види нежното сопрано Таря Турунен този понеделник (3 ноември – б.а) на живо, в зала „Уни...

Феновете е добре да знаят, че в залата няма да се допуска внасянето на напитки, както и застрашаващи здравето опасни предмети.

Забранено е също така внасянето на фотоапарати със сменяем обектив, професионални видео камери и други професионални записващи устройства.

Преди и по време на концерта, в района пред залата и вътре в самата зала ще бъдат обособени специални места, на които ще се предлагат различни видове напитки.

Всички фенове под 18 години, трябва да имат закупен билет и да бъдат съпроводени от придружител с попълнена декларация. От сайта www.loudconcerts.com  или оттук (http://loudconcerts.bg/deklaraciia-za-pridruzhitel-loud-concerts) може да бъде свалена декларацията за придружител за концерта на Теsтамент.

Crimson Blue ще подгрява концерта на Таря Турунен

От лагера на Таря Турунен потвърдиха, че младата руска банда Crimson Blue ще забие преди появата на финландската звезда на сцената на 3...

Декларацията може да бъде получена и от охраната на входа на зала “Универсиада”.

Документът трябва да бъде попълнен, подписан и представен на входа на залата, като няма нужда да бъде нотариално заверен.

Деца до 7 годишна възраст ще влизат на концерта напълно безплатно,- с придружител и попълнена декларация.

И така: шоуто в понеделник, 3 ноември е с начален час 19.45 ч., а вратите на зала Универсиада отварят в 19:00 часа.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com