Takeover открива сезонa в Yalta Club с Dyed Soundorom от Apollonia

4594
Takeover открива сезонa в Yalta Club с Dyed Soundorom от Apollonia

TAKEOVER открива есенния сезон в Yalta Club с французина DYED SOUNDOROM от популярното диджейско трио APOLLONIA. Вълнуващият резидент на DC10 ще свири в Room 2 на Yalta Club тази събота, 10 октомври.

Кариерата на Dyed Soundorom започва в края на 90-те години, когато е чест посетител на легендарния парижки клуб Le Batofar заради величествените хаус сетове на резидент Dan Ghenacia, негов бъдещ близък приятел и дългогодишен музикален партньор. Френската легенда издава първите тракове на Soundorom за собствения си лейбъл Freak N’Chic, преди следващият гост на TAKEOVER да се изстреля в предните редици на електронния ъндъграунд с ремикса към The Playmaker на Anthea&Alex Celler. Любовта му към ремиксирането на чужди тракове си личи и по страхотната му работа върху What That Say на Maya Jane Coles, Amame на Intruder и Paragroove на Onno.

HAYES&Y представят втория си албум този петък

Бандата ще изсвири на живо най-новите си авторски парчета в YALTA CLUB. Този петък, 2 октомври, ROOM 2 на YALTA CLUB ще бъде озвучена ...

Забележителните му сетове и качествена собствена продукция му осигуряват покана да бъде резидент в любимия си клуб DC10 по време на Circoloco партитата всеки понеделник. Предвид изданията му за лейбъли като Tsuba, Adult Only, Crosstown Rebels, Real Tone и ремикси за Culprit и Wolf + Lamb, няма как да останем изненадани от редовните му участия в най-добрите клубове като Panorama Bar, Womb, Robert Johnson и Rex, заедно с имена като Mathew Jonson, Kerri Chandler, Jamie Jones, Maayan Nidam, Onur Ozer и Tobi Neumann.

Най-важната година в досегашната кариера на Dyed Sоundorom е 2012, през която основава лейбъл и диджей триото Appolonia с най-добрите си приятели Shonky и Dan Ghenacia. Тримата се редуват с по една песен за знаменити петчасови сетове по най-добрите фестивали и клубове в света и междувременно издават собствената си продукция и тази на хората, които уважават. Дори и днес, стилът на Soundorom продължава да бъде силно повлиян от онези афтърпартита в Le Batofar и тяхната дълбока, психеделична и грууви атмосфера, досущ като Room 2 на Yalta Club.

Билетите за събитието струват 20 лева и могат да бъдат закупени само на входа на клуба в деня на партито.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com