ТОТО е в перфектен състав и супер форма – последни детайли около концерта на 28 юни

17918
ТОТО е в перфектен състав и супер форма – последни детайли около концерта на 28 юни

Концертът на ТОТО в зала Арена Армеец е тази неделя, 28 май, а STEVE LUKATHER и DAVID PAICH дадоха интервюта пред българските медии. STEVE сподели, че помни горещата ни публика и се надява аудиторията в София да усети емоциите, които бушуват на сцената, когато приятелите от детинство изпълняват вечните хитове на бандата.

Турнето на ТОТО върви с пълна сила и въпреки че преди няколко седмици всички бяха повалени от коварен грип в Англия, в момента са в перфектна форма. DAVID PAICH се надява да има шанса да чуе на живо българска фолклорна музика. 

Популярни певци поискаха от Рашидов задължително да има авторски права при концерт

Значителен брой от музикалните събития и най-вече концерти, провеждани на територията на страната, са с неуредени авторски права, което...

Билети за събитието все още можете да си закупите в мрежата на Еventim (www.eventim.bg), магазинитe Office 1 Superstore, OMV, Picadilly, Техномаркет, Технополис. Ценовите категории на билетите са от 60, 70, 80, 90 и 110 лева, в зависимост от местоположението в залата. Касата на зала “Арена Армеец” ще бъде отворена до началото на концерта, без промяна в цените на билетите.

Залата може да бъде достигната както с множеството автобусни линии, които се движат по бул. “Цариградско Шосе”, така и с тролеи с номера 4 и 11, които спират на бул. “Асен Йорданов” до залата.

За онези, които ще се отправят към зала “Арена Армеец” с автомобили, са осигурени достатъчно места за паркиране.

Основните входове за публика са B0 за терен и фен зона и B1 – съответно за седящи зони A, B и C.

В залата няма да се допуска внасянето на храни и напитки, както и застрашаващи здравето опасни предмети. Забранено е също така внасянето на фотоапарати със сменяем обектив, професионални видео камери и други професионални записващи устройства.

ММА в основата на майсторството на MANAO - Drums of China

Сензационните Manao-Drums of China, които подготвят невероятно шоу за 16 ноември в София, разкриха една от най-дълго пазените тайни отн...

Преди и по време на концерта, във фоайето на залата и вътре в самата зала на терен ще бъдат обособени специални места, на които ще се предлагат различни видове храни и напитки.

Всички лица под 18 години, трябва да имат закупен билет и да бъдат съпроводени от придружител с попълнена декларация. От сайта www.loudconcerts.com  или оттук (http://loudconcerts.bg/deklaraciia-za-pridruzhitel-loud-concerts) може да бъде свалена декларацията за придружител за концерта на ТОТО.

Декларацията може да бъде получена и от охраната на входове В0 и B1 на зала “Арена Армеец” преди началото на концерта.

Документът трябва да бъде попълнен, подписан и представен на входа на залата, като няма нужда да бъде нотариално заверен.

Деца до 7 годишна възраст ще влизат на концерта напълно безплатно,- с придружител, попълнена декларация и без право на седящо място.

Посещението на Здравко Чолич в България се отменя

Легендарният изпълнител от бивша Югославия Здравко Чолич трябваше да има за пръв път самостоятелен концерт в София на 5 декември, в зал...

Началото на концерта на ТОТО, организиран от Loud Concerts, е 20 часа, а вратите на залата ще бъдат отворени в 18.30 часа.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com