Стивън Хокинг: Може да има алтернативна вселена, в която Зейн Малик е още в One Direction

17236
Стивън Хокинг: Може да има алтернативна вселена, в която Зейн Малик е още в One Direction
Снимка: Getty Images

Световноизвестният учен Стивън Хокинг се обърна към феновете на групата One Direction и им каза да отделят специално внимание на теоритичната физика, защото може да излезе с доказателство за алтернативна Вселена, в която Зейн Малик все още е в групата. Това заяви Хокинг в операта в Сидни пред група студенти.

„Един ден  може и да има доказателство за множеството вселени и в една от тях Зайн Малик още да е в One direction“, отговори физикът на въпрос за космологичния ефект от напускането на Малик.

Стивън Хокинг: Агресията ще унищожи човечеството

Определяният за най-велик учен на нашето време физик Стивън Хокинг смята, че агресията ще унищожи човешката раса. „Това, че хорат...

На 25-ти март Малик обяви, че се оттегля от групата. Той посочи, че причината е стрес, който се дължи, според мнозина, на напрежението във връзката му с приятелката му Пери Едуардс заради предполагаема изневяра на певеца.

На сцената в Сидни Хокинг бе придружен от дъщеря си Луси Хокинг и физикът Пол Дейвис. Относно биографичния филм за живота на Хокинг „Теория на всичко“, той заяви, че в началото е бил притеснен за проекта, тъй като се основава на книгата на бившата му съпруга Джейн Уайлд. След като обаче видял сценария и екранизирането всички притеснения отминали, пише Guardian.

В ширкообхватната дискусия Хокинг заяви, че съвременното общество има „амбивалетно отношение“ към науката. „Хората не вярват в науката, защото не я разбират или чувстват, че не могат да я контролират“, пише още британското издание.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com