Spirit of Burgas се завръща с 2 дни и 3 сцени

16031
Spirit of Burgas се завръща с 2 дни и 3 сцени

SPIRIT of Burgas се завръща с ново издание на7 и 8 август тази година. Това стана ясно след като кметът на Бургас Димитър Николов обяви, че заедно с Balkan Entertainment Company ще обединят усилия, за да бъде продължено развитието на фестивала. Амбициите и ентусиазмът на общината, както и широкият публичен интерес, са причината най-мащабният музикален проект у нас да бъде продължен.

Изгрял през далечната 2008г., SPIRIT of Burgas бързо се превърна в символ на града и спечели още по-голяма популярност на Бургас и региона като желана дестинация в областта на културния туризъм.

Фестивалът Spirit of Burgas се завръща през 2015 г.

Общинските съветници на Бургас решиха да има фестивал „Spirit of Burgas” през 2015 година. Общината обаче няма да финансир...

„За мен е огромно удоволствие да потвърдя, че на 7 и 8 август 2015 г. любимият музикален фестивал на България – SPIRIT of Burgas, се завръща. Едногодишното прекъсване ни позволи да направим своите изводи и да съберем експертен екип, специализиран в маркетинга и организацията на фестивали в Източна Европа, с който ще продължим да пишем успешната история на SPIRIТ of Burgas.“, заяви кметът на община Бургас Димитър Николов.

За шестгодишната си история, SPIRIT of Burgas привлече впечатляващи изпълнители катоFaithNoMore, TheProdigy, Korn, SkunkAnansie, Moby, Wu-TangClanи много други, превръщайки в реалност не една мечта, а хиляди.

Присъщо за формата, и тази година меломаните ще могат да се насладят на разнообразие от сцени и разнородни изпълнители, обхващащи почти всички музикални жанрове.Тази година фестивала ще се проведе в два дни на 3 сцени. Обединил в себе си музиката и летните страсти, SPIRIT of Burgas емного повече от обикновено музикално събитие - той е неповторимо изживяване налюбимо място.

Въ вфейсбукстраницата нафестивала - fb.com/spiritburgas, можете да следите кой ще гостува и ще ни радва тази година.

"Cold in December" пускат клип към парчето "Escape"

Човек, който бяга от пороците си, изправя се срещу страховете си и в крайна сметка успява да избяга от всичко, което ограничава свобода...

Билетите тръгват в продажба от сряда, 18 март, точно в 10:00 часа. Ще се продават в мрежата на Eventim.bg в цялата страна включително в OMV, EasyPay, Пикадили, Техномаркет, Технополис, НА ТЪМНО, билетен център НДК. Всички каси за продажба може да видите на Spiritofburgas.com

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Музика