Специални инсталации от САЩ и 30-метрова сцена за шоуто на DEEP DISH

8033
Специални инсталации от САЩ и 30-метрова сцена за шоуто на DEEP DISH

Остава една седмица до дългоочакваното от поколения шоу на DEEP DISH. Добре познатите половинки на дуото, SHARAM и DUBFIRE, ще се завърнат заедно на 5 юни на летище София пред българската публика след дълга и продължителна творческа пауза. По стриктни изисквания на артистите към 30-метровата сцената за събитието, ще бъдат монтирани специални светещи инсталации, неизменна част от всяко едно шоу на DEEP DISH по света.

Концертът на DUB FX в София се мести на територията на парка на Летище София

DUB FX пристига у нас 13-ти юни, заедно със специалните гости за вечерта DUB PHIZIX и MC STRATEGY, за да спретнат неповторима музикална...

Инсталациите, пристигнали след няколко седмичен трансфер от САЩ, придружават емблематичното дуо по време на участията им във всяка една точка на света. Така пропътували хиляди километри, пропили парти духа на редица партита, светещите инсталации ще съберат емоциите и темперамента и на българската публиката, за да ги запечатат в историята.

Освен инсталациите и голямата сцена, чието изграждане ще стартира още в началото на следващата седмица, ще бъдат изградени две допълнителни пространства, пригодени за танцовото шоу, което ще наблюдаваме в синхрон с лайв сета на DEEP DISH. Цялата динамика на случващото се на сцената ще бъде допълнено от огромен набор от визуализации, които ще се излъчват върху екрани с площ 100 кв.м.

Заедно с DEEP DISH на сцената ще видим и русите изкушения BLOND:ISH. Тяхното гостуване на българска земя не веднъж е предизвиквало вълна от емоции, така че се приготвяме за двойна доза от сенсуалната музика на Anstascia и Vivie-Ann. Към тях ще се присъедини и основателят на TAKEOVER, LIUBO URSINY.

Билети на цена от 40 лв. са в продажба в мрежата на Eventim.bg в цялата страна, включително OMV и YALTA CLUB.

Ерос Рамацоти представя "перфектен" нов албум

Новият албум на Ерос Рамацоти “Perfetto” от днес е на музикалния пазар в цял свят, включително и в България. По стара тради...

За DEEP DISH:

Носителите на Грами за ремикса на DIDO “Thank you” бележат историята на електронната музика със завладяващите си стил и енергия. Още с първия си албум „Junk Science”, награден за албум на годината, те бързо приковават вниманието на публиката и музикалните критици. Следва поредица от успешни музикални проекти, награди и номинации, с които DEEP DISH държат летвата високо вдигната през следващите години. След дълго творческо прекъсване, дуото се завръща с дебют на ULTRA MUSIC 2014 и сингъла „Quincy“. Точно толкова заредени очакваме да се появят и на сцената на AIRBORN.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com