Специални гости на концерта на DUB FX ще са неповторимото английско дръм енд бейс дуо Dub Phizix и MC Strategy!

3032
Специални гости на концерта на DUB FX ще са неповторимото английско дръм енд бейс дуо Dub Phizix и MC Strategy!

Към вечерта, посветена на най-новото лайв шоу на вдъхновяващия DUB FX, ще се присъединят и други двама новатори на ъндерграунд електронна сцена – DUB PHIZIX и MC STRATEGY. Благодарение на J&Bуискито променящо представата за уиски, на 13-ти юни дръм енд бейс дуото от Острова ще представи най-актуалните си съвместни проекти, за да превърне юнската нощ в незабравимо музикално преживяване.

DUB PHIZIX доминира ъндерграунд дръм енд бейс сцената и неуморно премазва стиловите граници в електронната музика от над повече от 20 години. Парчетата на DUB PHIZIX издават, че е изтънчен познавач на добрата дръм енд бейс мелодия. В тях често се намърдват музикални влияния от всички краища на света, а в сетовете си смело миксира пренебрегвани и забравени класики със свеж материал.

DJ Steven и DJ Smurf откриват партито на Dirty Vegas

Едни от най-обичаните родни DJ-и и лица на Метрополис - Steven и Smurf ще открият партито на Dirty Vegas в София на 15 май в Мраморно ...

Преломен момент в кариерата му се случва през 2011-та, когато уж на шега заедно с редовния си сътрудник Skeptical създават Marka парчето с експлозивни денсхол ритми, върху които картечницата Strategy нарежда неразбираеми, но мощни рими. Marka мигновено завладява всички клубове и става задължителния катализатор на всяко парти. Но това не е всичко – Marka завинаги променя музикалната сцена, оказвайки неизмеримо въздействие върху дръм енд бейса.

На 13-ти юни DUB PHIZIX ще излезе не с кого да е, а с най-верния си съмишленик MC STRATEGY – за който тандем вече е традиция да оставя без дъх българските бас фенове, след незабравимото им участие на Bass Romance през ноември 2013-та. Безспорно един от любимите синове на Великобритания, който в момента е на гребена на вълната, STRATEGY е член на Broke’n'£nglish и е сред основните играчи на хип-хоп сцената на Острова. Бързите му рими са му спечелили титлата на един от най-добрите фристайлъри на земното кълбо, а отдавна е признат и за един от най-добрите спитъри, излизали някога от Обединеното кралство.

DUB PHIZIX и MC STRATEGY не спират да творят покоряващи дръм енд бейс звуци, като една от най-новите им разбиващи съвместни продукции е парчето Buffalo Charge, към което излезе и впечатляващо видео: 

Фестивалът EXIT в Сърбия е с най-ниски цени за Европа през 2014 г.

EXIT Festival в Сърбия е фестивалът с най-ниска цена на билетите сред европейските фестивали. Това показват данните от проучването за 2...

Вечерта на 13-ти Юни щe се превърне в истинско музикално приключение с DUB FX, DUB PHIZIX и MC STRATEGY, осъществено с подкрепата на J&B уискито, променящо представата за уиски!

Граф Игнатиев 43 / или с резервация на тел. 0886 33 33 67

Онлайн и стандартни билети: 35 лв./40 лв. в мрежата на Eventim.bg /Пикадили, Офис 1, ОМВ, и др./

Билети “Фен Тераса”: 40 лв. в магазин “Яко”, 45 лв. в мрежата на Eventim.bg

Билети “VIP Teраса”: 50 лв. в магазин “Яко”:, 55 лв. в мрежата на Eventim.bg

Следете събитието на: https://www.facebook.com/events/926843780689107/

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com