Сдружение Азбукари организира коледен концерт в Мизия

48457
Сдружение Азбукари организира коледен концерт в Мизия

Събитието се организира под патронажа на кмета г-н Венелин Крушовенски. Концертът ще предложи на хората красиви, емоционални преживявания, вдъхновение, вяра, надежда и любов. За доброто настроение ще се погрижи Веселин Маринов и самодейни състави от града. Инициативата е по идея на почетния член на „Сдружение Азбукари“, г-жа Ивалина Бозаджиева.

Спортен празник "Да играем заедно" ще зарадва децата на Велико Търново

Два детски отбора ще премерят сили на футболна среща в град Велико Търново в рамките на националната кампания „Вярвам в теб!&ldqu...

„Смятаме, че няколко месеца след извънредните събития, гражданите на Мизия имат нужда не само от финансова и материална подкрепа, но и от доза духовна храна. Коледният концерт ще им даде лъч надежда, че пътят на мизийците не е свършил дотук и заедно можем да възродим вярата им в бъдещето“, сподели г-жа Цвета Кирилова, председател на „Сдружение Азбукари“.

С коледния концерт се поставя началото на редица инициативи под мотото „Да възродим духа на българите в Мизия“, които ще продължат и през 2015 г. Азбукарите ще предоставят подаръци на децата и възрастните още през деня на 17.12.2014 г. Вече няколко седмици членовете на организацията събират и подготвят коледни пакети за пострадалите семейства. На молбата на Азбукарите се отзоваха граждани и фирми, които дариха хранителни продукти, книжки, напитки, козметика, дрехи, обувки, образователни детски помагала и др.

Организаторите благодарят на всички българи, които проявиха съпричастност, ангажираност и помогнаха с финансови дарения или с физическа подкрепа. „Никой не е застрахован от бедствия, а реалният живот ни поднася непрекъснати леки или тежки изпитания. Знаем, че независимо какво ни се случва, трябва да намираме сили и вяра да реагираме със съпричастност и вяра в утрешния ден“, добавиха още Азбукарите. Те канят всички граждани от Мизия на концерта и обещават празник, изпълнен с много настроение и емоционални преживявания.

 

Цвета Кирилова за Actualno.com: Стаята за усмивки е част от красивото бъдеще на децата ни

Повече от 15 доброволци на Сдружение Азбукари и Експириън България решиха да се включат в заключителния етап от оборудването на „...

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com