Само най-доброто за Parov Stelar Band в България

46521
Само най-доброто за Parov Stelar Band в България

Докато чуем “Catgroove”, “All night” и “The Sun” на живо остава по-малко от три седмици, но изпълнителите вече са заявили желаното меню за престоя си у нас. Изискаванията на Маркус Фюредер и групата му не са претенциозни и завишени. Предпочитаните храни са здравословни, като свежи плодове, зеленчуци и салати. Сред исканите напитки са вода, чай, студена бира и сок. Особено внимaние е обърнато на високия клас шампанско и вино – само най-добрите световни марки трябва да присъстват сред селекцията за бекстейдж на артистите.

Концертът на австрийската електро суинг сензация ще бъде на 3-ти октовмри, петък  в зала „Арена Армеец“, а преди тях на сцената ще e не кой да е, а българските посланици на vintage културата -  The Smugglers Collective. Самите Павел и Митко са големи почитатели на Parov Stelar и за тях е изключително удоволствие да са подгряващи изпълнители на концерта.  Гигът им ще е по-разчупен от обикновенно. Диджеите са подготвили специален сет за изпълнението си, а красивите момчета и момичета от oбщността за суинг танци Lindy Hop Bulgaria ще създадат много добро настроение на всички.

Най-запалените почитатели на The Parov Stelar Band ще имат възможността да стоят на „ръка разстояние“ от своите идоли. Поради гоелмия интерес, организаторите пускат билети за  специално обособена зона – Swing Premium – която включва възможност за паркинг, отделен вход и отделена зона с бар. Билетите за Swing Premium Zone влизат в продажба от днес в мрежата на Eventim на цена от 100 лв. Всеки, който вече си е закупил билет, има възможност за „ъпгрейд“.  Броят на билетите за Swing Premium Zone е ограничен.

Промоционалните билети за Parov Stelar Band на изчерпване

Остават два дни до изчерпването на промоционалните билети за концерта на Parov Stelar Band в България. До 5-ти септември всички фенове ...

За повече информация : http://www.eventim.bg/bg/otnosno_oet/kontakti/

За най-нетърпеливите ценители на танца и суинг музиката The Smugglers Collective имат парти предложения. На 20 и 26 септември  ни очакват две тематични вечери,  в които организаторите заедно с талантливите диджеи са подготвили изненади, с които да подгреем концерта на Parov Stelar Band в София.

За повече подробности за партитата и концерта : http://www.eventzone.bg/

Билети за концерта на Parov Stelar може да намерите:  http://www.eventim.bg/bg/bileti/parov-stelar-band-sofia-sports-hall-arena-armeec-363829/event.html#

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com