SOUTHWICK стартира специална поредица от концерти

26246
SOUTHWICK стартира специална поредица от концерти

SOUTHWICK започва специална поредица от концерти, наречена РЕЗЕРВНИ КОСМОНАВТИ. Целта е да представи в нова светлина музикантите, които споделят общи истории и идеи за музиката. Ще имате шанс да чуете две банди и DJ, кoито ще бъдат космическите ви екскурзоводи за вечерта. Соул, фънк, хип–хоп и джаз ще бъдат част от дестинациите, на които РЕЗЕРВНИТЕ КОСМОНАВТИ ще ви заведат. В дебютното издание на проекта – SOUTHWICK, BOBO&THE GANG и DJ Rawland ще обединят музикалните си истории, за да превърнат космическото ви пътуване в реалност. Кой, какво и защо точно РЕЗЕРВНИ КОСМОНАВТИ – остава да видите на живо.

24 октомври

22:30часа

Sofia Live Club

Виж кой спечели петте двойни покани за партито на STEFAN POPOV

Много силен старт на уикендa очаква: 1. Георги Драганов 2. Denis Radoilski 3. Petya Chilingirova 4. Gergana Nikolova 5. Darina Kos...

Вход: 10 лева

За BOBO AND THE GANG

BOBO AND THE GANG е първият по рода си Hip-Hop проект с бенд от live-музиканти в България. Момчетата от бандата показват своето виждане за този стил, с истински и издържан авторски Hip- Hop на български език. Бандата свири за първи път заедно през 2010 година на Grolsch Block Party в София. За четири години се утвърждават като една от най-уникалните групи на българската сцена. През 2012 година взимат участие във фестивала Spirit of Burgas където свирят на една сцена с Ms. Dinamyte ,Tinie Tempah и Busta Rhymes. След редица концертни и клубни участия отново се качват на голяма сцена , но този път с Jessey J в зала „Арена Армеец”. Два месеца по- късно подгряват хип -хоп звездата KRS One. А в началото на 2014 групата пусна официално в Youtube първият по-рода си Hip-Hop концерт от поредицата StudioLive продуциран от Росен Ватев съвмесно с C.T.P Records.

За SOUTHWICK

Фънк бандата залага на съвременен звук и собствен поглед върху фънк музиката със завладяващо сценично присъствие. Изработили са собствена формула за стиловите си експерименти: Flow Using Natural Knowledge (FUNK).

Легендарният REVEREND BEAT-MAN пристига в София специално за Alarma Punk Jazz

„За мен има само един Преподобен... и това е Бийт Ман” - Dead Elvis Примитивен рокендрол&госпъл-блус-траш! Сюрреали...

Събират се в началото на 2010 година, и започват да се появяват в най-добрите столични клубове, както и на откриването на XV Международен София Филм Фест, Фестивал Улица „Отец Паисий”, Trinity Farm Fest, Spirit of Burgas 2011 и мн. др.

През 2013 година, творческият период на фънкарите и емблематичното фънк звучене се преплита с повече хип - хоп бийтове и джаз елементи. A през 2014 година, за феновете на деветдесетарския хип - хоп и модерен фънк SouthWick, представят спрециален трибют на легендарния продуцент J Dilla.

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com