SOUL SESSIONS - прочувствено соул звучене в Sofia Live Club на 3 април

4334
SOUL SESSIONS - прочувствено соул звучене в Sofia Live Club на 3 април

На 3 април, петък, от 23:00 ч. столичният SOFIA LIVE CLUB ще отвори врати за едно превъзходно музикално събитие, което ще съчетае прочувствено соул звучене и впечатляващ сценичен пърформанс. Концертът SOUL SESSIONS представлява иновативна творческа колаборация, в която класни млади изпълнители пренасят публиката в света на соула.

За неповторимото изживяване на зрителите ще бъдат отговорни две уникални по своята същност формации. MEY&THE BEND заедно с MAGNTK LIVE BAND ще предложат най-доброто от своя репертоар като същевременно ще представят и някои от последните си музикални проекти. Особено внимание заслужават водещите вокали – Маги Алексиева – MEY и Майкъл Флеминг, които не за първи път ще пеят на една сцена. За талантът на безспорно едни от най-добрите соул изпълнители в България вече се е изговорило много, а бандите на двамата са утвърдени и отлично познати на българската соул/джаз сцена.

Новото поколение световни поп звезди се качва на сцената на EXIT Festival 2015-a!

24-годишният британски певец и композитор John Newman и германското инди поп дуо Milky Chance (на снимката) се присъединяват към списък...

Специални гости на събитието ще бъдат Мирослав Иванов – китара, както и Лина Никол и Зорница Славова – блестящи вокали, чиято популярност не спира да расте. Заедно с Маги Алексиева – MEY, двете певици ще представят и един предизвикателен музикално-сценичен проект – своеобразен трибют към Destiny’s Child, в който публиката ще се наслади на 7 парчета и предизвикателна хореография с участието на трите изпълнителки и една от най-прогресивните танцови формации – N’Core Ladies.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com