Русото изкушение BLOND:ISH се завръща

37201
Русото изкушение BLOND:ISH се завръща

Тази събота атрактивното женско дуо BLOND:ISH пристига в България по покана на YALTA CLUB. На 25 октомври Anastascia и Vivie-Ann ще обсебят с магнетичното си присъствие и музика ROOM 1 на столичния клуб. С особения си афинитет и лични симпатии към България, момичетата признават, че нямат търпение да се завърнат, за да споделят творческия заряд, който са събрали от последната си визита.

 

Играй и спечели една двойна покана за BLOND:ISH

Тази събота атрактивното женско дуо BLOND:ISH пристига в България по покана на YALTA CLUB. На 25 октомври Anastascia и Vivie-Ann ще о...

Всичко започва когато Anastascia и Vivie-Ann работят като промоутърки и DJ на парти в Монреал, наречено BLOND:ISH през 2007 година. Любовта им към хаус музиката ги свързва и те решават да следват мечтите си и да започнат работа заедно. През 2008 година BLOND:ISH печелят World Air Guitar Championship в Montreal и това дава кик- старт на кариерата им. През 2010 година дуото напуска Канада и се отправя към Лондон, където атмосферата неминуемо води до нови контакти и възможности. Малко след пристигането си те се присъединяват към семейството на звукозаписната компания Kompakt.


През последните четири години талантливите момичета обикалят света и развиват хипи стила си, записвайки ремикси на имена като Depeche Mode. Русото супер успешно дуо продължава да разгръща стила си по време на вдъхновяващи пътувания, които допринасят за позитивното им звучене.

BLOND:ISH очаква всички тази събота, 25 октомври, в ROOM 1 на YALTA CLUB. Билетите са на цена от 20 и 25 л. могат да бъдат закупени в мрежата на EVENTIM.BG и YALTA CLUB.

Виж кой спечели двойна покана за партито на ROGER SANCHEZ

Жестока съботна вечер очаква Angel Kuzmanov, който ще се забалвява в компанията на свой приятел и ROGER SANCHEZ . Angel отговори ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com