Роби Уилямс ще сбъдне мечтата на едно българско момиче

12530
Роби Уилямс ще сбъдне мечтата на едно българско момиче

Рекорден интерес към фестивала SPIRIT of Burgas. Община Бургас превръща основни булеварди в паркинг зони.

SPIRIT of Burgas наближава и организаторите започнаха да разкриват повече детайли от кухнята на звездите. Лошото момче на Англия, Роби Уилямс, е решил да сбъдне мечтата на едно българско момиче и да си легне с него на сцената на морския бряг. Звездата ще си избере момиче от Golden circle зоната и ще го качи на сцената, където заедно ще си легнат в специално пригодено за целта легло. Роби ще й изпее на четири очи една от последните си песни от шоуто, пред погледите на десетките хиляди зрители на плажа в Бургас.

БДЖ и SPIRIT of Burgas пускат фестивален влак

„БДЖ – Пътнически превози“ и организаторите на тазгодишния SPIRIT of Burgas подготвят специален музикален влак за вси...

Тази новина достигна до част от фенклуба на Роби Уилямс у нас: „По принцип това се случва на повечето му концерти по света, но у нас ще е специално, защото все пак ще сме на плажа, под звездите, а ако е много горещо, стискаме палци Роби да свали всички дрехи“, коментират членове на клуба.

С приближаването на фестивала расте и интересът към него, като организаторите и община Бургас вече се подготвят да посрещнат много повече хора от първоначално предвидените. В понеделник, на специална пресконференция в Бургас, ще бъдат обявени допълнителните мерки, които ще бъдат взети, за да се избегнат големите задръствания. В плановете на кмета Димитър Николов и община Бургас влиза затваряне на основните улици и булеварди около фестивалната зона, които ще бъдат превърнати в безплатни паркинг зони с около 1200 места.

Припомняме, че БДЖ пуснаха специални влакове София-Бургас-София, които допълнително да помогнат на всички решили да стигнат до Бургас на 7-ми август.

Роби Уилямс избрал да дойде в България, заради плажа

Остава месец до най-мащабния музикален проект у нас, SPIRIT of Burgas. На 7-ми и 8-ми август, под звездното небе в Бургас, на самия мор...

Билети може да закупите в мрежата на Eventim.bg в цялата страна - OMV, EasyPay, Пикадили, Техномаркет, Технополис, НА ТЪМНО, билетен център НДК. В продажба са още и билети за Golden Circle (само за 7-ми август) и VIP трибуни със седящи места.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com