Ричи Самбора е аут от "Бон Джоуви"

52339
Ричи Самбора е аут от "Бон Джоуви"
Снимка: Getty Images

Китаристът на "Бон Джоуви" Ричи Самбора вече не е част от групата. Това потвърди самият Джон Бон Джоуви по време на премиера на нов филм.

Журналистът Роджър Фрийдман разговаря с певеца и съпругата му Доротея и по време на разговора попита за мястото на Ричи Самбора в групата. "Той напусна. Тръгна си. Не таим лоши чувства към него. Да бъдеш в банда не е доживотна присъда", каза Джон.

Проблемите между Самбора и групата не са новост. Пред април миналата година обаче Джоуви заяви, че китаристът няма да участва в предстоящото турне на групата. "Поради лични проблеми, Ричи Самбора няма да участва в предстоящото ни турне. Всички концерти ще протекат както е предвидено", каза той.

На следващия ден TMZ съобщи, че причината за раздялата е, че Ричи се чувства подценен от Джон, а също имало и финансови спорове. Според New York Post китаристът не си е тръгнал, а е бил принуден да го направи.

В края на април миналата година Джоуви подчерта, че Самбора "категорично продължава да бъде част от бандата", макар че не взе участие в турнето им Because We Can. Оттогава китаристът развива соло кариера.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com