Райън Тедър поиска втора сцена за концерта на OneRepublic на 2 юни

8064
Райън Тедър поиска втора сцена за концерта на OneRepublic на 2 юни
Снимка: Brody Harper

Само седмица ни дели от грандиозното шоу на мултиплатинените OneRеpublic в София. За концерта на бандата на 2 юни ще бъде построена и втора сцена, до която вокалистът на бандата ще стига по специално изграден ръкав, минавайки буквално над публиката. Организаторите припомнят, че зоните пред сцената не са отделени и всеки, закупил билет за терен, може да види любимата си банда само от метри разстояние. Огромни видеостени, много ефекти и Райън Тедър - това ще видят очакваните близо 10 000 души в Арена Армеец на 2ри юни.

Покани за концерта на OneRepublic спечелиха...

Преди седмица попитахме "Кой е излишният на снимката?" и дадохме малък жокер, като показахме оригиналната снимка на групата. Ето я и н...

фотограф: Brody Harper

Концертът на бандата в София е втората европейска спирка от изключително успешното им турне NATIVE. Дни преди шоуто си в София, бандата обяви, че последният им сингъл “I Lived” е получил платинен статус в Щатите. Това е петият поред сингъл от албума, който продава над 1 милион копия след супер хитовете “If I Lose Myself”, “Counting Stars”, “Something I Need” и ”Love Runs Out“. Всички тях ще чуем и в София, както и още от най-добрите парчета на бандата, която ще посети столицата ни в пика на своята кариера.

Билети за концерта все още може да откриете в мрежата на EVENTIM, включително и на 51 OMV бензиностанции в цялата страна. За повече информация: eventim.bg и omv.bg. Цените на билетите са от 65 до 110 лв.

OneRepublic - платинени и с албума си "NATIVE"

NATIVE - третият албум на звездните OneRepublic, беше официално обявен за платинен. Хитовата банда, която ще чуем на живо в София на 2 ...

Столицата ни е част от едноименното турне NATIVE, представящо албума с най-много хитови сингли до момента, сред които “Feel Again,” “If I Lose Myself,” “Counting Stars,” “Something I Need,” “Love Runs Out,” и “I Lived.”. Албумът достигна номер 4 в класацията на Билборд 200 и номер 9 в UК Album Chart.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com