Пуснаха билетите за Детската Евровизия

12404
Пуснаха билетите за Детската Евровизия

От днес започна продажбата на билетите за концерта на Детска Евровизия 2015, който ще се проведе на 21-ви ноември в зала „Арена Армеец”. Шоуто ще бъде с начало в 19:30 часа.

Слави Трифонов ще участва в избора на българска песен за "Детската Евровизия"

От 17 август цяла България ще може да проследи и участва в избора на новия представител на страната в престижния европейски конкурс &bd...

Цената на билетите е от 40, 45, 50 и 60 лева. Отстъпката за деца до 14 години е 50%. VIP билетите са на стойност 80 лева, със същата отстъпка за деца до 14 години.

В продажба ще бъдат близо 8 000 билети, които могат да бъдат закупени в търговската мрежа на Eventim, онлайн на http://www.eventim.bg/en/tickets/detska-evrovizi-2015-sofia-sports-hall-arena-armeec-806138/performance.html и на касата на зала „Арена Армеец”. Билети за Детската Евровизия ще се продават и в Сърбия.

Допълнително ще бъдат пуснати в продажба и билети за Генералната репетиция, която е на 20-ти ноември /петък/. Съдържанието на шоуто ще бъде идентично с това на 21-ви ноември, но то не се излъчва на живо по телевизията, а се гледа само от журитата от страните-участнички в тазгодишното издание на конкурса.

Припомняме, че тази година Детската Евровизия е с най-силната конкуренция от 2007 година насам. Австралия и Ирландия са страните, които за първи път ще участват в престижния форум, заедно с Албания, Армения, Беларус, България, Грузия, Италия, Македония, Малта, Черна гора, Русия, Сан Марино, Сърбия, Словения, Холандия и Украйна.

Обявиха мотото и видео промото на Детската Евровизия

"Откривай" е мотото на Детската Евровизия 2015. БНТ обяви слоганът и представи българското домакинство на детския песенен конкурс на пр...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com