Пускат допълнителни билети за концерта на СЕСА

29518
Пускат допълнителни билети за концерта на СЕСА

Концертът на СЕСА определено се очертава като най-вълнуващото и мащабно музикално събитие за сезона. Заради изключителния интерес към шоуто на кралицата на балканската музика в София, организаторите решиха да пуснат в продажба 3 000 допълнителни билета от всички ценови категории 15 дни преди концерта.

Така многобройните почитатели на сръбската мега звезда в България ще имат възможност да се насладят на най-грандиозния спектакъл извън пределите на родината й. Изпълнителката сподели, че няма търпение да се срещне с българските си фенове и обеща да ги зарадва с много изненади.

Стотици фенове се събраха пред дома на Цеца

Стотици фенове се събраха пред дома на Цеца Величкович миналия уикенд. Поводът беше 41-вият рожден ден на звездата. Тази година "майк...

На сцената заедно с СЕСА ще излязат 14 от най-добрите сръбски музиканти, а нейни подгряващи изпълнители ще са победителите от фестивалa за духова музика в Гуча - Dzambo Agusevi Оrchestra.

Билети за концерта все още могат да бъдат закупени на цени от 20 до 55 лева  в мрежите на TicketPro и Eventim, както и на касите на EasyPay. 

Повече информация за концерта на СЕСА в София можете да откриете във facebook на адрес: https://www.facebook.com/CECAinSofia

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com