Пускат допълнителни билети за концерта на Ерос Рамацоти

10189
Пускат допълнителни билети за концерта на Ерос Рамацоти
Снимка: Getty Images/Guliver

Заради огромния интерес към концерта на Ерос Рамацоти, който ще се проведе на 26 септември в Арена Армеец, организаторите от Жокер Медия пускат допълнителни билети, които вече са в продажба в мрежата на Eventim.

Всички почитатели на италианската звезда имат последен шанс да се сдобият с пас за грандиозното събитие, на коeто Ерос ще изпълни най-големите хитове от началото на кариерата си до днес. Допълнителните бройки, които бяха пуснати в продажба, са както правостоящи (включително и за т.нар. fan pit пред самата сцена), така и седящи.

Ерос Рамацоти обикаля света с български самолет

Ерос Рамацоти ще обиколи света с български самолет по време на турнето си Perfetto, което стартира през септември. Най-успешният италиа...

Perfetto World Tour ще “акостира” на 26 септември в Арена Армеец в София, където ще се проведе под патронажа на Посолството на Република Италия. Българската публика ще бъде една от първите в света, която ще има възможността да се наслади на шоуто, събрало на едно място най-големите хитове от 30-годишната кариера на звездата. Както вече беше обявено, Ерос Рамацоти ще кацне в София с частен самолет, който е нает от български бизнесмен и ще бъде използван по време на цялата околосветска обиколка.

Последните пропуски за концерта на Ерос Рамацоти в Арена Армеец могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim в цялата страна, както и online ТУК.

Събитието се провежда под патронажа на Посолството на Република Италия в Република България и с подкрепата на Италианския културен институт в София.

Следете официалната страница за концерта във Facebook за всичко най-любопитно около гостуването на Ерос Рамацоти в България: www.facebook.com/ErosLiveInSofia

Концертът на Ерос Рамацоти в София под патронажа на посолството на Италия

Обявеният за най-успешен италиански изпълнител на всички времена Ерос Рамацоти получи подкрепата на собствената си държава за концерта ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com