Празнувай Великден с български звезди

49715
Празнувай Великден с български звезди
Снимка: Facebook

За първи път тази неделя известните български певци и водещи Део, Играта, Алекс Раева и Дончо ще излязат да пеят на една сцена на връх Великден.

Домакин на музикалния пърформанс ще бъде търговско – развлекателният комплекс Paradise Center. Концертът ще се проведе на водната сцена при централния атриум (панорамните асансьори) и ще започне в 16:30 часа. Преди това отново там ще се проведе инициативата „Донеси своя бияч“, посветена на празника.

La Dolce Vita!

На 26 април The Smugglers Collective, с приятелската подкрепа на ирландското уиски Bushmills, имат удоволствието да ви поканят в своята...

„През последната година Paradise Center промени представата за шоу, показвайки че развлеченията и шопингът могат да се случват заедно, както и че една търговска зона, заобиколена с модерни магазини, може да бъде особено подходяща локация за концерти. Всичко това вече влияе позитивно на публичния живот у нас и аз съм сигурен, че тази тенденция ще се засилва в бъдеще“ - сподели Део по повод предстоящия празничен концерт.

Събитието ще бъде кулминацията в наситената програма на Paradise Center по случай Великденските празници. Изненадите за посетителите на супер – регионалния лайфстайл комплекс започват още на 15 април, когато на първия етаж, в близост до салона на „100 грама сладки“ ще се появи кошара с живи зайчета. На 18, 19 и 20 април всички гости на лайфстайл центъра ще могат да се снимат в специално обособения за целта празничен фото – корнер, а на 19 април най-малките посетители ще могат да се включат в училище за боядисване на яйца, както и в специален уъркшоп, по време на който ще могат да рисуват своите лица, наподобявайки великденски яйца. Празничната атмосфера ще се допълва от чаровни самодиви и караоке със Супер Любо. На 17 април, от 19:00 ч. в пинг понг клуб Парадайз пък ще се проведе Великденски турнир по тенис на маса за аматьори – жени и мъже. Победителите в кръговия турнир ще получат титлата Шампиони на деня, както и парични награди.

Празничната програма на Paradise Center ще се проведе броени дни след откриването на новия сезон на развлекателния комплекс Skypark в Paradise Center. То се състоя на 12 април, от 12:00 часа и събра огромен брой малки и големи почитатели на екстремните забавления. Големият интерес към увеселителния парк се дължи на това, че той е първият у нас, който се намира на покрив - тераса, придавайки по този начин съвсем различен мащаб и усещане на своите посетители. Любопитно е също, че Skypark е проектиран от Валерио Мацоли, който е представител на екипа по проектирането на „Дисниленд” в Париж.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com