Официално подгряващо парти за събитието на годината – SUMMER CHAOS FESTIVAL 2015

12042
Официално подгряващо парти  за събитието на годината –  SUMMER CHAOS FESTIVAL 2015

До едно от най-очакваните музикални събития това лято - фестивала Summer Chaos 2015, остава около месец, но за най-нетърпеливите фенове на тежкия жанр, които вече нямат търпение да чуят супербандите, организаторите на фестивала M.E.Music и рок бар Rock IT са подготвили страхотна изненада!

На 21-ви май (четвъртък) в Rock IT ще се проведе официалното подгряващо парти за събитието, където всеки е добре дошъл! То ще предложи една вечер, изпълнена с музиката на бандите – хедлайнери на фестивала, плюс допълнителна селекция от сходни тежки банди, направена от Краси Москов (Z-Rock) и DJ Tony (RockAtive, Sugar DJs).

Най-голямата атракция на рок партито ще бъдат победителките от първия български шампионат по полденс, който се проведе през април. Те са подготвили специална хореография, вдъхновена от гурутата на ню-метъла. Ще има и томбола, в която някои от най-гоемите фенове на тежкия жанр ще могат да получат билет за фестивала през юни.

Amorphis лично поканиха българските фенове на Summer Chaos Festival

Фронтменът на финландската хеви метъл машина Amorphis  - Томи Ютсен, изпрати своята лична покана към многобройните български фенов...

Предстоящият Summer Chaos Festival 2015 се очертава да се превърне в най-силното рок събитие на годината! Той ще се проведе на 16 юни (вторник) на стадион Лазур в Бургас, а хедлайнери са четири световноизвестни банди на върха на славата си - изключителните Godsmak, Papa Roach, Amorphis и Biohazard.

GODSMACK, Papa Roach, Amorphis, Biohazard (DJ set feat. BG Poledance Champions)

Rock It

Хардкор легендите BIOHAZARD на сцената на Summer Chaos Fest 2015

След световните имена Godsmack и Papa Roach, още една супергрупа потвърди участието си на тазгодишното издание на Summer Chaos Festival...

21.05, четвъртък

Начало: 21:00

Вход 5 лв.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com