Най-необходимите неща, които трябва да носим на музикален фестивал

15861
Най-необходимите неща, които трябва да носим на музикален фестивал

Лятото, освен сезонът на почивките и забавленията, е сезонът и на музикалните фестивали. На 7-ми и 8-ми август ще се състои Spirit of Burgas и голяма част от феновете вече са в трескава подготовка. Ето няколко съвета за нещата, които трябва да вземете задължително със себе си, за да имате всичко необходимо под ръка по време на фестивала.

Телефон

Спечели билет и изживей Spirit of Burgas 2015

Actualno дава шанс на трима от вас да изживеят Spirit of Burgas 2015. Отговорете правилно и ще участвате в тобола за 3 покани за фестов...

Дори да имате намерение да се откъснете от света за няколко дни и да се отдадете на музика, един телефон със сигурност ще ви е от полза. Освен да се свързвате с любимите си хора, може да запаметите чрез снимки изживяванията си по време на фестивала.

Палатка, спален чувал

Когато отивате на музикален фестивал, едни от най-необходимите неща са палатка и спален чувал. Все пак трябва да направите преживяването не само незабравимо, но и удобно. Няколко дни на плажа могат да се окажат истинско предизвикателство.

Слънцезащитен крем

Не забравяйте, че все пак сте на плажа. През деня може да изгорите и това да развали доброто ви настроение. Пригответе в багажа си слънцезащитен крем и няма да съжалявате.

Роби Уилямс е първият хедлайнер на тазгодишния Spirit of Burgas

Роби Уилямс ще бъде един от хедлайнерите на тазгодишното издание на фестивала Spirit of Burgas. Информацията беше потвърдена в ефира на...

Връхна дреха

Колкото и горещо да е през деня, вечерите са доста хладни. Затова една връхна дрешка с качулка би свършила полезна работа през нощта.

Лекарства

Вземете в багажа си лекарства от първа необходимост. Аспирин, както и нещо против повръщане по време на пътя ще свършат работа. Не един фестивал всичко може да се случи, а не винаги има лекарски пункт наблизо.

Доброто настроение

Spirit of Burgas се завръща с 2 дни и 3 сцени

SPIRIT of Burgas се завръща с ново издание на7 и 8 август тази година. Това стана ясно след като кметът на Бургас Димитър Николов обяви...

Това е задължителният елемент при всяко едно пътуване. Ако тръгвате намръщени и с лошо настроение, по-добре си останете вкъщи. Все пак отивате да се забавлявате.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com