Лепа Брена „запали“ социалните мрежи

26326
Лепа Брена „запали“ социалните мрежи

Легендата на Балканите Лепа Брена отново тотално разби конкуренцията и предизвика завист у своите колежки. Наскоро мега звездата, която ще изнесе впечатляващ концерт на 22 октомври в София, публикува в социалните мрежи своя архивна снимка, на която позира в провокативен оскъден бански и изглежда наистина фантастично.

Само за броени часове фотографията събра хиляди поздравления и коментари от многобройните фенове на певицата, които изразиха своето възхищение от прекрасната фигура на звездата. Символът на сръбската музика и днес може да се похвали със завидни форми и перфектни извивки, за които много жени биха й завидели. Не е тайна, че Лепа Брена винаги е била пример за своите колежки, тя е и първата певица, появила се в минипола.

Лепа Брена все по-нетърпелива да се срещне с българската публика

След репортажите и възторжените коментари на сръбските медии за концерта на СЕСА в Несебър, символът на сръбската музика Лепа Брена зая...

Концертът на Лепа Брена, на който звездата ще изпълни най-големите си и легендарни хитове от началото на кариерата си до днес, ще е на 22 октомври в зала „Арена Армеец“. Начало 20:00 часа. Билети търсете в мрежата на Eventim. Цена на билетите: от 20 до 55 лева.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com