Лепа Брена изненада съпруга си с изискано парти

15223
Лепа Брена изненада съпруга си с изискано парти

Легендарната Лепа Брена, която подготвя впечатляващ концерт на 22 октомври у нас, направи специална изненада на съпруга си. Поводът за милия жест към дългогодишния спътник на звездата бе отбелязването на неговия рожден ден. Преди няколко дни големият тенисист Слободан Живойнович, който бе и президент на сръбската федерация по тенис, навърши 52 години.

Лепа Брена представи новата си любов

Сръбската мега звезда Лепа Брена, която готви впечатляващ концерт за 22 октомври в София, зарадва своите фенове с нова песен „Lju...

VIP-събитието беше отразено от сръбските медии и обявено за много изискано. В менюто бяха включени скъпи вина, морски дарове и любимите деликатеси на съпруга на певицата. Сред специално подбраните гости се открояваше цялата фамилия на светската двойка, близки приятели на Живойнович, както и специално поканени от самата Брена музиканти, които се погрижиха за прекрасната атмосферата на вечерта.

Специалната изненада на партито беше чувственото изпълнение на Лепа Брена, посветено на дългогодишния й съпруг. Звездата изпя любимите му песни, с което впечатли него и всички гости и след толкова години съвместен живот отново успя да го изненада.

Концертът на Лепа Брена в София, на който певицата ще изпълни най-големите си и легендарни хитове от началото на кариерата си до днес, ще бъде на 22 октомври в зала „Арена Армеец“. Начало 20:00 часа. Билети търсете в мрежата на Eventim. Цена на билетите: от 20 до 55 лева.

Всички новини, както и официална информация за концерта на Лепа Брена в София, можете да следите и в официалната facebook страница на събитието - LEPA BRENA in Sofia.

Лепа Брена: „Два дни по-рано – какво по-хубаво от това!“

„Срещата ми с българската публика ще е два дни по-рано – какво по-хубаво от това!“ - заяви легендата Лепа Брена по по...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com