Кралство Мароко подкрепи джаз принцесата Инди Зара за концерта ѝ у нас

6791
Кралство Мароко подкрепи джаз принцесата Инди Зара за концерта ѝ у нас

Концертът на пустинната джаз принцеса Инди Зара у нас получи подкрепата на обичаната й родина Мароко, която вдъхновява и втория албум на звездата „Homeland“. Посланикът на страната Нейно Превъзходителство г-жа Латифа Ахарбаш обяви, че застава зад събитието, като то ще премине под патронажа на посолството на Кралство Мароко в София.

Екипът на г-жа Ахарбаш е изключително доволен и горд от новината, че най-популярната мароканска певица ще гостува в София и ще представи културата на Мароко. От посолството дори изявиха желание за допълнителни прояви, посветени на гостуването на талантливата певица.

Инди Зара рисува албумите си преди да ги изпее

Пустинната джаз принцеса Инди Зара, която идва у нас за дългоочаквания си концерт на 16 октомври в Sofia Live Club, разкри в интервю з...

Инди Зара идва в България за втори път на 16 октомври в Sofia Live Club заедно с бенд от шест души, които са изявени имена от соул и джаз музиката. Номадската принцеса е еднакво искрена и чувствена, a публиката обожава дълбоките й вокали и страстната й музика. Тя успява да докосне емоциите на радост или тъга. Блендата й е изключително приятна за ухото с елементи на соул, джаз и реге. Да я чуеш на живо е едно разпалващо изживяване, което клубният живот на столицата ще помни дълго.

Билетите за концерта могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim и Sofia Live Club на цена от 50 лв., като първите 200 билета са на ексклузивна цена от 40 лв.

Всички най-актуални новини за концерта на Инди Зара може да следите на страницата на събитието във facebook: Hindi Zahra live @ Sofia live club, 16.10.2015 .

С медийната подкрепа на: Actualno.com, Iwoman.bg, Pik.bg, MySound.bg, Blife.bg, Bnews.bg Meloman.bg, Svetsko.bg, ViewSofia.com, DJambore.com, OffNews.bg, StyleArt.bg, Musictour.eu, Bulevard.bg, Svejo.net, 12mag.net, Grazia.

Инди Зара представя втория си албум на пет континента

Пустинната джаз принцеса Инди Зара работи върху амбициозно световно турне с над 400 дати на пет различни континента, с което музиката й...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Музика