Kaia Brown от N.O.H.A със специален поздрав към българските фенове

5340
Kaia Brown от N.O.H.A със специален поздрав към българските фенове

Kaia Brown от космополитната банда Noise of Human Art (N.O.H.A.), които пристигат на 23 май за концерт в Sofia Live Club, с нетърпение очаква срещата си с българските фенове и изпрати специална видео покана за тях.

Kaia е новото лице и глас на проекта, а музикантите в групата я определят като „космополит, изпълнен с вдъхновение от множество разнообразни световни култури”. От моментa, в който става част от групата, Kaia усеща енергията и жизнеността на N.O.H.A. и се стреми да добави нейния динамичен, страстен, изпълнен с рок соул стил към нетрадиционно звучене на Noise of Human Art.

Концертът на N.O.H.A. в Sofia Live Club е втората спирка от европейското турне на групата, което стартира от Чешкия Vankovka festival.

Космополитната банда N.O.H.A се завръща на сцената на SOFIA LIVE CLUB

На 23 май Sofia Live Club става официална спирка oт европейското турне на космополитната банда Noise of Human Art (N.O.H.A.). След пор...

За доброто настроение непосредствено преди групата, превърнала се в посланик на позитивната лятна енергия и затвърдила се като фаворит на българската публика, ще се погрижи добре познатия от софийската клубна сцена STEPHAN LOVE.

БИЛЕТИ за събитието на цена от 20 лева, могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim и партньорските каси. Цената на място ще е 25 лева.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Музика