Joe Satriani: "Очаквам с нетърпение концерта в София, защото това ще бъде като завръщане у дома"

9490
Joe Satriani:  "Очаквам с нетърпение концерта в София, защото това ще бъде като завръщане у дома"

Последни детайли около шоуто на 11 октомври в зала 1 на НДК.

Делят ни дни от концерта на рок легендата Джо Сатриани в София. „Професор Сач“ в момента има дати в Италия, а в София ще пристигне след шоуто си в Будапеща. Изявата у нас, организирана от Loud Concerts, е част от The Shockwave Tour.

Той очаква с нетърпение концерта в София, защото това ще бъде като завръщане у дома, заради сърдечната българска публика.

Всички, които носят музиката в живота си – учители, лекари, майки, бащи и деца – са сред учениците на Сатриани. Той се гордее с тях така, както се гордее с най-известните си ученици - Кърк Хамет, Стив Вай, Алекс Сколник, Чарли Хънтър и останалите успешни музиканти, с които е работил.

Преди Джо Сатриани, на сцената в София ще забие многообещаващият китарист Дан Патлански, чиито последен албум от края на миналата година “Dear Silence Thieves” бе обявен за номер 1 Блус Рок албум в света от престижното издание Blues Rock Review, САЩ. През февруари 2014 година Дан откри шоуто на Брус Спрингстийн в Йоханесбург пред 64 000 публика. Дан Патлански ще посети 10 страни като специален гост на 25 от концертите на Джо Сатриани.

Билетите за концерта на Джо Сатриани са в продажба в мрежата на Еventim (www.eventim.bg), магазините Office 1 Superstore, OMV, Picadilly и са на цени от 55 лева до 115 лева, в зависимост от местоположението в залата.

Инспектор N-JOY и Агент Z-Rock влизат в действие и подобряват трафика на града

Тази есен емблематичната радиоигра „Инспектор N-JOY и Агент Z-Rock” ще докаже, че „Не си сам на пътя“ като в ре...

В зала 1 на НДК няма да се допуска внасянето на застрашаващи здравето опасни предмети. Забранено е също така внасянето на фотоапарати със сменяем обектив, професионални видео камери и други професионални записващи устройства.

Всички фенове под 18 години трябва да имат закупен билет и да бъдат съпроводени от придружител с попълнена декларация. От сайта www.loudconcerts.com  или оттук (http://loudconcerts.bg/deklaraciia-za-pridruzhitel-loud-concerts) може да бъде свалена декларацията за придружител за концерта на Джо Сатриани.

Декларацията може да бъде получена и от охраната на входа на зала 1 на НДК.

Документът трябва да бъде попълнен, подписан и представен на входа на залата, като няма нужда да бъде нотариално заверен.

Деца до 7 годишна възраст ще влизат на концерта напълно безплатно - с придружител, попълнена декларация и без право на седящо място.

Advertisement

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com